Lžete! A byla legrace. Andrej Babiš odpálil Bakalovu redaktorku

19.09.2018 12:21

Premiér Andrej Babiš (ANO) se na tiskové konferenci po jednání vlády musel také zodpovídat redaktorce Bakalova serveru DVtv.cz.

Lžete! A byla legrace. Andrej Babiš odpálil Bakalovu redaktorku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Start kampaně Hnutí ANO k letošním komunálním a senátním volbám. Zúčastnil se předseda ANO a premiér Andrej Babiš, lídr kandidátky v Praze Petr Stuchlík, primátor a lídr kandidátky v Brně Petr Vokřál a primátor a lídr kandidátky v Ostravě Tomáš Macura

„Migrace je pro vás jedno z klíčových témat, proč v tomto tématu tak často používáte nepravdivé argumenty? Na svém facebookovém profilu jste citoval dalajlamu v souvislosti s uprchlíky a z jeho proslovu jste jaksi vynechal spojení Přijměte je. Nebo jste několikrát také opakoval dezinformaci o tom, že v Belgii bude v roce 2030 více obyvatel muslimského vyznání nežli původních obyvatel," ptala se reportérka. „Proč to děláte?" zeptala se.

Anketa

Přijměte 50 sirotků ze Sýrie, předloží ve Sněmovně TOP 09. Jak byste hlasovali vy?

3%
96%
hlasovalo: 14059 lidí

„Co se týká Belgie, tak je pravda, že jsem se spletl, že je to Brusel, kde podle odhadů v roce 2030 bude víc muslimů než původních obyvatel. A co se týká dalajlámy, my jsme pustili to video a na tom videu je to jednoznačně..." odvětil Babiš.

„To video je z tiskové konference, nikoliv z celého proslovu," skočila mu do řeči reportérka. „My jsme pustili video," odvětil Babiš. „Vy novináři děláte titulky, někdy brutální. A potom jsou z toho problémy, takže já k tomu nemám víc co říct," uzavřel Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…