Mafiáni, hulákala na celý Václavák. A teď přidává: ČT je žumpa

19.11.2012 7:08

Ekonomka Ilona Švihlíková na sebe o víkendu strhla pozornost svým hlasitým vystoupením na demonstraci na Václavském náměstí. Kromě toho se na svém Facebooku vyjádřila o politické vyváženosti v České televizi, kde prý už politické školení proniká do zábavných pořadů a do diskusních pořadů se zástupci levice smějí zvát jen proti náležité přesile. Celé to nazvala „zmanipulovanou žumpou“.

Mafiáni, hulákala na celý Václavák. A teď přidává: ČT je žumpa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odbory uspořádaly na Václavském náměstí demonstraci proti vládě. Pak se demonstrující přesunuli na Národní třídu

Anketa

Znepokojila vás sobotní protivládní demonstrace ?

hlasovalo: 4345 lidí

Vystoupení rázné ekonomky Ilony Švihlíkové bylo jedním z vrcholů sobotní protivládní demonstrace na Václavském náměstí. Demonstranty strhla již zahájením svého projevu. „Žijeme v zemi, kde se právní stát stal fasádou pro mafiánské praktiky, za které by se nemusela stydět ani Cosa nostra,“ zakřičela do mikrofonu a následovala řada dalších drsných útoků. Její omluva politickým elitám „tak tedy promiňte, že vyděláváme méně, než vy rozkradete,“ byla hojně citována a vyvolala řadu reakcí.

V neděli na její slova reagoval v diskusním pořadu TV Prima Family senátor za ODS Jaroslav Kubera, který ji nazval „ta paní, co má zvláštní jméno Švihlíková“. Zařadil ji rovněž do skupiny fanatických ženských řečnic na protivládní demonstraci, o kterých se vyjádřil ještě drsněji. „Ty dámy mi něco připomínaly. Když se podíváme na záznamy z nacistického Německa, tak takové dámy tam vykřikovaly Heil Hitler,“ řekl Kubera v televizi.

To ovšem levicovou ekonomku neodradilo od dalších veřejných výstupů. V neděli na Facebooku okomentovala „politickou vyváženost“ v České televizi. Novou „povinnou“ složku v diskusním pořadu Otázky Václava Moravce podle ní tvoří úspěšní podnikatelé, a levice smí být v pořadu zastoupena maximálně v poměru jedna ku třem. To se prý ukázalo pozváním odborářského předáka Bohumíra Dufka proti ministru financí Miroslavu Kalouskovi, ekonomu Janu Švejnarovi a podnikatelce Evě Štěpánkové.

Vrcholem televizní indoktrinace však podle ní bylo v sobotu večer „politické školení“ v pořadu StarDance. „Zkrátka ´zlobíme´ a ti uvědomělí nám to musejí vysvětlit, aby to hloupá část národa pochopila,“ píše Švihlíková podle serveru blisty.cz.

Následně se ptá: „Může mi někdo vysvětlit, proč si tuhle zmanipulovanou žumpu platím z koncesionářských poplatků?“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…