Magore, udeřil Doubrava na kritika Zemana. Co pravil o Drahošovi, radši čtěte sami

05.03.2019 12:08

Komentátor a někdejší katolický kněz Jan Jandourek zaútočil na prezidenta Miloše Zemana a za svá slova to drsně schytal od senátora Jaroslava Doubravy. Ten označil komentátora za magora. “Ať se podívá na sebe, až vyleze ze sprchy,” rozohnil se senátor.

Magore, udeřil Doubrava na kritika Zemana. Co pravil o Drahošovi, radši čtěte sami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Blížící se slovenské prezidentské volby vlily českým odpůrcům prezidenta Miloše Zemana další krev do žil. Řada letitých Zemanových kritiků na sociálních sítích kritizuje českou hlavu státu a porovnává s končícím slovenským prezidentem Kiskou a jeho možnou nástupkyní Čaputovou, která vede suverénně poslední průzkumy.

Nejdále ve svém vyjadřování na adresu českého prezidenta zašel novinář, sociolog a bývalý katolický kněz Jan Jandourek, který Miloše Zemana označil za “zdevastovanou ruinu”.

Jandourek za své výroky schytal drsnou odplatu od senátora Jaroslava Doubravy. Ten ho označil za magora. Svými výroky prý dokazuje úroveň vlastního “myšlenkového vyměšování”. Prezidenta naopak senátor označil za “nadsamce”.

Anketa

Ohrožuje Miloš Zeman demokracii v České republice?

11%
89%
hlasovalo: 11167 lidí

“Mám pocit, že česká veřejná debata se pořádá na hnojišti. Jak bych jinak zjistil, že nějakej Honzík Jandourků je magor? Tato figura potažená Jandourkovskou genetickou kůží tvrdí, že my máme místo Drahoše na Hradě „zdevastovanou ruinu“. Zcela svobodně tak ukazuje na úroveň své hvězdné inteligence a myšlenkového vyměšování. Ať se Jandourkovic podívá na sebe až vyleze z vany nebo ze sprchy jak vypadá a k čemu směřuje,” uvádí pro ParlamentníListy.cz senátor Doubrava. 

Lidé, kteří prezidenta Zemana znovuzvolili si prý rozhodně mysleli něco jiného, než Jandourek. “Kdyby prognostika v důchodu čili Miloše Zemana, nejvyššího volitelného Čecha, lidé vnímali jako ruinu, asi by ho za prezidentského nadsamce nezvolili,” má jasno severočeský senátor.

“Rozdíl v míře praktické inteligence mezi občanem Drahošem a občanem Zemanem byl většímu dílu občanů zřejmý. Jandourkovým kamarádům by ale Drahoš zobal z ruky. Měl by k zažívání podobnou mísu fixních představ, jakou baští i intelekt Jandůrkovic figury. Prezidentovi svými kecy Janourkovic figura neublížila, a mnoho mnoho človíčků aspoň ví jak je to s jandůrkovskou post-inteligencí,” vrací dále úder.

Naopak se vysmívá někdejšímu Zemanovu konkurentu Drahošovi, jehož mnozí příznivci dodnes litují, že jejich favorit neuspěl. “Drahoš? Může jen litovat, že mu při debatách se Zemanem málo a asi i blbě napovídali nebo mu naslouchátko špatně fungovalo. Nic víc krom ubohých žvástů tento odpadlý svatoušek nemůže a to je náramně dobře. Ano, veřejná debata už u nás je dávno za mezí slušnosti. A nejen u těch dvou výše jmenovaných,” konstatoval Jaroslav Doubrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…