Máme uprchlíky jen vítat a vítat. Přitom hrozí chemický útok, varuje Bašta

22.11.2015 7:58

Někdejší velvyslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta varuje, že se musíme připravit na krušnější časy. Časy předvídání teroristických útoků, časy, kdy se budeme muset kolem sebe rozhlížet stejně, jako to dělají občané Izraele, kteří vědí o teroristech své.

Máme uprchlíky jen vítat a vítat. Přitom hrozí chemický útok, varuje Bašta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Bašta

„S tím ostře kontrastuje dosavadní počínání Evropské unie, která se kvůli své politice paušálního odmítání násilí, politické korektnosti a bezbřehé tolerance vůči všem ideologiím potlačujícím principy rovnosti občanů, porušování lidských práv a svobod stala terčem a ideální obětí militantů a stoupenců tzv. Islámského státu,“ upozorňuje v komentáři pro První zprávy.cz exvyslanec.

Západ bude muset platit za to, že zanedbával integraci některých spoluobčanů – potomků imigrantů. Stejně tak bude platit za to, že dlouho přehlížel existenci Islámského státu. Teď se podle autora budeme muset připravit i na útok chemickými zbraněmi. Bohužel ho nelze vyloučit. A pokud k němu opravdu dojde, kupříkladu ve velkém městě, hrozí takřka apokalypsa.  

Celý komentář najdete zde

„Nás naši politici přesvědčují, že nekontrolovaná migrace milionů osob, o nichž prakticky nic nevíme, nepředstavuje žádné riziko, ale spíše cosi jako požehnání boží. Proto nemáme protestovat, ale vítat a vítat...,“ kroutí hlavou Bašta. A přitom se k nám právě v proudu migrantů mohou vracet i občané Francie, Belgie či Německa, kteří prošli výcvikem v řadách Islámského státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…