Masakr golfovou holí! Afghánský imigrant si v Rakousku dovolil na prostitutku a doplatil na to

10.03.2017 7:12

Afghánští migranti se v uplynulých dnech dostali v Rakousku do centra pozornosti. Jeden z nich chtěl znásilnit prostitutku a druhý byl na představitelku nejstaršího řemesla na světě také poněkud hrubší. Nakonec však sám skončil v nemocnici.

Masakr golfovou holí! Afghánský imigrant si v Rakousku dovolil na prostitutku a doplatil na to
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Rvačky afrických migrantů ve Švédku jsou na denním pořádku

Oba incidenty se paradoxně odehrály v Tyrolsku a jen pár kilometrů od sebe. Čtrnáctiletý až patnáctiletý afghánský migrant ve čtvrti Innsbrucku Südring zatoužil po ženském objetí, ale rozvášnil se natolik, až z toho čelí obvinění z pokusu o znásilnění. Mladík překvapil ženu v podzemních garážích poblíž Roseggerstrasse. Podle výpovědi pětadvacetileté bulharské prostitutky ji afghánský migrnat uhodil pěstí do tváře a chtěl si vynutit sex.

Naštěstí pro ženu incident zpozorovali dva náhodní kolemjdoucí a mladíka zpacifikovali. O několik málo minut později byl potom mladý Afghánec zatčen místní policií. Žena byla ošetřena na klinice, ale její zranění nebylo vážné a byla propuštěna domů. Podle místního deníku se následně vytratila z dohledu policistů, takže případ nebyl dále vyšetřován. Po vyřízení všech formalit mohl policejní vyšetřovnu opustit i pachatel nedokonaného znásilnění.

Další incident, ve kterém figurovala bulharská prostitutka a afghánský migrant, se odehrál prakticky v sousední čtvrti Grassmayr-Kreuzung. Šestačtyřicetiletý Afghánec se dostal do prudké hádky s dvacetiletou prostitutkou. Ta se cítila natolik ohrožena, že jí přispěchal na pomoc o patnáct let starší Bulhar a vší silou udeřil „hádavého afghánského migranta“ golfovou holí do hlavy. Napadení se údajně účastnil také jeho o dva roky mladší krajan.

Vyšetřovatelům se však zatím nepodařilo zjistit, jak k brutálnímu incidentu došlo. Bulhaři se odvolávají na nevybíravé chování Afghánce, ale jeho výpověď se nepodařilo bezprostředně po útoku zjistit. Následkem zmíněného úderu golfovou holí utrpěl vážné zranění mozku a musel setrvat v lékařské péči. Prozatím není vyloučeno, že bulharský útočník bude čelit obvinění z pokusu o vraždu. Více světla do celého případu vrhne až výpověď Afghánce.

Podle deníku Tiroler Tageszeitung jsou oba incidenty dalším z důkazů, že se policii v Innsbrucku nedaří i „přes neúnavné“ úsilí zajistit v oblasti proslulé bující pouliční prostitucí pořádek. Obě události nejsou v těchto čtvrtích ojedinělé, stejně jako skutečnost, že do nich byli zapleteni migranti ze zemí Blízkého východu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …