Máte fotku se Zemanem? Můžete vyhrát večeři

01.10.2012 17:30

Kandidát na prezidenta Miloš Zeman v posledních dnech jezdí po krajích a podporuje kandidáty SPOZ do krajských zastupitelstev. Strana navíc svým příznivcům rozdává také Zemanovu figurínu z kartonu v životní velikosti. A pokud se s ní člověk vyfotí, má šanci vyhrát večeři se skutečným Milošem Zemanem.

Máte fotku se Zemanem? Můžete vyhrát večeři
Foto: SPOZ
Popisek: Soutěž Vyfoťte se s Milošem Zemanem

Podle předsedy strany Vratislava Mynáře je to cesta, jak lidem vykouzlit úsměv na tvář a zlehčit celou předvolební kampaň, která je plná tisíců plakátů, letáků a polepených aut.

Lidé si berou Zemana z kartonu do kanceláří

Všechny krajské organizace zemanovců hlásí, že podobizna Miloše Zemana jde na odbyt. „Lidé si ho berou do svých restaurací, do kanceláří nebo jen jako artikl pro zpříjemnění dne,“ uvedla Lenka Zárubová ze středočeské organizace na webu SPOZ.

                                

S umělým Milošem Zemanem se prý fotí řada občanů a své fotky pak sdílejí se známými přes internetová média. I z toho důvodu vznikla soutěž o večeři se skutečným prezidentským kandidátem. Až tři vylosovaní výherci budou mít spolu se svým doprovodem možnost zeptat se Zemana na jakoukoliv otázku.

Uzávěrka soutěže je 21. října 2012. O den později proběhne losování ze všech fotografií, které zemanovci obdrží.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…