Matěj Stropnický v ČT mluvil o diskreditaci: Štáb Primy byl na místě dříve než policie!

30.10.2014 23:03

Místopředseda zelených Matěj Stropnický vyhrál komunální volby v Praze 3. V poslední době ale upoutal pozornost spíše tím, že mu policie zabavila radniční počítač. Jak probíhá vyjednávání o budoucí koalici? A jak ho ovlivňuje právě počínání policie? Stropnický o tom mluvil ve čtvrtečních Událostech, komentářích. Popsal, jak vypadá diskreditace politika v praxi.

Matěj Stropnický v ČT mluvil o diskreditaci: Štáb Primy byl na místě dříve než policie!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vícestarosta Prahy 3 Matěj Stropnický

„Já jsem oslovil ke spolupráci advokátku Hanu Marvanovou, která se spojila s policií a zjistila, že to šetření, které probíhá, se netýká přímo mé osoby,“ prozradil Stropnický. Následně prohlásil, že se ho policie snaží zdiskreditovat, neboť policie dorazila na místo v okamžiku, kdy už tam byli reportéři TV Prima. Policie ale vyloučila, že by kontaktovala média, takže to musel udělat někdo, kdo věděl, že k zásahu dojde, poznamenal dále. „Není standardní, že média jsou na místě předem,“ dodal.

Následně hovořil o koaličních vyjednáváních a prozradil, že on i vítězné hnutí Žižkov (nejen) sobě (ŽnS) na Praze 3 zamíří do opozice. Druhá TOP 09 se totiž dohodla na koalici s jinými subjekty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…