Mediální domy představily plány na příští rok: Nestrannost i nové produkty

23.10.2013 21:10

Zástupci největších tuzemských mediálních domů ve středu na pražské konferenci Czech Internet Forum představili plány na příští rok, píše Mediář.cz. Zatímco někteří zdůrazňovali nestrannost svých médií, ředitel Mladé fronty přislíbil, že nabídne vše, co ostatní.

Mediální domy představily plány na příští rok: Nestrannost i nové produkty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Noviny, ilustrační foto

Ředitel internetových aktivit skupiny Nova Pavel Krbec ujistil, že jejich televize bude otevřená pro přísun peněz. Výkonný ředitel Seznamu Michal Feix chce zvýšit efektivitu cílení na konzumenty. „Naše média budou fungovat bez jakéhokoli politického ovlivňování,“ dodal. To přislíbil i ředitel digitální divize Ringieru Matěj Hušek.

Economia nabídne nové produkty

Ředitel internetových aktivit Primy Daniel Grunt se zase pochlubil, že jen oni poskytují televizní pořady zdarma. „Profilujeme se primárně videoreklamou. Jsme jediní na českém internetu s nezpoplatněným obsahem, kde se můžete spojit s nekradenými televizními pořady,“ uvedl na konferenci.

Velké plány má podle ředitele Vladimíra Piskáčka Economia. „Economia bude v roce 2014 konsolidovaný silný mediahouse s naprosto vydefinovanými produkty, které půjdou po jasných cílových skupinách, přibude produktů jak na straně odborného, ekonomického, kvalitního čtení, tak na straně masové návštěvnosti, míněno Aktuálně.cz,“ prohlásil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…