Měli jsme se moc dobře. Mít se dobře není právo, říká Babišův epidemiolog, co měl aféru s Chorvatskem

04.08.2020 10:08

Zdá se, že koronavirus v Česku opět nabírá na síle. Denně přibývá několik set nových nemocných a to ještě ani nenastal podzim, kterého se všichni epidemiologové tolik obávají. Hlavní vládní epidemiolog Rastislav Maďar obvinil z nárůstu nemocných dovolenkáře, kteří se vrací z Chorvatska. Sám přitom v Chorvatsku pobýval. A teď svým krajanům sdělil, že si občas žijí nad poměry.

Měli jsme se moc dobře. Mít se dobře není právo, říká Babišův epidemiolog, co měl aféru s Chorvatskem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rastislav Maďar (uprostřed)

Epidemiolog Maďar se pustil do lidí, kteří vyrazili na dovolené v Chorvatsku na některou z tamních party, kde se mohli nakazit koronavirem.

„Zrče na chorvatském ostrově Pag je vyhlášené místo pro mega dance party velkých mas lidí z různých zemí Evropy. Ano, už tam byli v červenci i Češi a ano, už z toho máme nakažené v různých částech ČR. Tak pařit je zjevně nezbytně nutné i v době pandemie bez ohledu na zdravý rozum."

 Sám však psal z Chorvatska, na což nejen Maďara upozornil slavný lobbista Tonda Blaník. „A není ti blbý, psát nám tohle z Chorvatska, Rosťo?“ zeptal se. A Maďar měl z ostudy kabát.

Teď v rozhovoru pro server Echo24.cz poznamenal, že si řada Čechů žije nad poměry. Zdůraznil, že mít se dobře není lidské právo a občas je také třeba leccos strpět.

Hodně lidí si u nás žilo nad poměry. Mít se dobře není lidské právo,“ uvedl Maďar.

Rostislav Maďar psal z Chorvatska

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…