Méně Visegrádu, více Německa a západní Evropy, vypustil Fialův „ministr“. V ANO to hned bouchlo

20.11.2021 21:01

Zastupitel Prahy 11 a hlavního města Prahy Ondřej Prokop (ANO) se na svém twitterovém profilu vyjádřil k článku serveru zahranicni.hn.cz, kde hovoří kandidát na ministra Mikuláš Bek. A Prokop se podivuje.

Méně Visegrádu, více Německa a západní Evropy, vypustil Fialův „ministr“. V ANO to hned bouchlo
Foto: Martin Strachoň / Wikimedia Commons
Popisek: Mikuláš Bek

Kandidát na ministra a současný senátor Mikuláš Bek se v rozhovoru pro server zahranicni.hn.cz vyjádřil k Maďarsku a Polsku. Podle jeho slov bychom si tyto dvě země měli držet od těla. „‚V roli ministra by rád držel odstup Česka od visegrádských zemí, konkrétně od současné polské a maďarské vlády.‘ Místo toho se chce zaměřit na Německo a další západoevropské země. ‚Visegrádská čtyřka se přeceňuje,‘ tvrdí Mikuláš Bek,“ cituje z textu Ondřej Prokop a ptá se: „To jako vážně?“ K tomu doplňuje plačícího smajlíka.

To jako vážně?
"V roli ministra by rád držel odstup Česka od visegrádských zemí, konkrétně od současné polské a maďarské vlády. Místo toho se chce zaměřit na Německo a další západoevropské země. „Visegrádská čtyřka se přeceňuje,” tvrdí Mikuláš Bek." pic.twitter.com/BCtWA4pudz

— Ondřej Prokop (@oprokop) November 18, 2021

Anketa

Zvládne Fialova vláda covid lépe než Babišova?

3%
94%
hlasovalo: 36258 lidí
„Ondro, proč komentujete věci, kterým zjevně vůbec nerozumíte. Jste členem nejzkorumpovanější vlády vrahů novodobé historie této země, a opravdu nevím, kde berete to sebevědomí ještě někomu radit. Vy můžete maximálně chodit kanály a omlouvat se za brutální selhání této vlády,“ poznamenal jeden z uživatelů v následné diskusi.

„Už ses vykňučel, kobliho? Doufám, že jo, dost s tím nudíš. Prostě ta vaše sebranka táhne i s tím zlodějským potkanem, tak se s tím smíř,“ dodal další. 

Ale našli se i tací, kteří s Bekem zjevně nesouhlasí. „Kandidáti do vlády pana Fialy stihnou nasrat mnoho zemí ještě před nástupem do funkce,“ píše uživatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…