Migrační krize a islám? Klára Samková přinesla u Jaromíra Soukupa vysvětlení, která ještě nepadla

28.08.2018 7:34

Hostem pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa na TV Barrandov byla advokátka Klára Samková. Tématem rozhovorů byly aktuální problémy. A nechyběla ani „ikonická tabule“, na níž byla zaznamenána ta nejpalčivější otázka – islám.

Migrační krize a islám? Klára Samková přinesla u Jaromíra Soukupa vysvětlení, která ještě nepadla
Foto: archiv
Popisek: Klára Samková

„Když vidím islám, napadá mě 1000 let agrese, nadřazenost, ideologie,“ sdělila úvodem Samková. „Jejich ideologie, náboženství není vítáno. Muslimové se budou muset rozhodnout, zda budou pokračovat v ovládnutí celého světa islámem, nebo zda budou chtít žít s ostatními lidmi na této planetě,“ poznamenala Samková.

„Z hlediska islámu jsme my křesťané zaostalí jedinci, protože islám byl v očích muslimů takový upgrade křesťanství. My jsme pro ně takoví nepochopitelní moulové,“ zmínila také Samková. 

Celý pořad najdete ZDE.

Anketa

Je dle vás Zdeněk Bakala slušný člověk?

3%
97%
hlasovalo: 9415 lidí

Samková se následně rozhovořila o Turecku i o Sovětském svazu, potažmo Rusku. „Rusko je svým způsobem nehnutelná země. A ani 80 let komunismu, které tam napáchalo obrovské škody, nedokázalo pohnout ruskou duší. Ruské pravoslaví je stálice posledních několik set let. Ohledně toho je také i Turecko historickou stálicí,“ srovnala Samková. 

„Není potřeba se děsit. Je potřeba diskutovat. Dobrá diagnóza je polovina terapie,“ míní také advokátka. 

Následně se hovořilo o migrační krizi. „Není to hrozba, je to politický úmysl. Je to realizace politického rozhodnutí, které bylo založeno zhruba před 1400 lety. A to rozhodnutí je, že celý svět má být zislamizován. Takže z tohoto hlediska je nutno na to pohlížet,“ řekla Samková. Zmínila také to, že lidé, kteří opravdu potřebují pomoc, se do Evropy vůbec nedostanou. „Humanitární pomoc bych si představovala tak, aby například Česká republika nabídla zdravotní pomoc všem těm znásilněným jezídkám, které jsou zlikvidovány jako lidské bytosti,“ poznamenala.

„Ženy v islámu jsou na tom dnes vlastně stejně, jako na tom byly křesťanské ženy dříve, nebo možná ještě hůře. Z tohoto hlediska je názor islámu úplně stejný jako ve všech dalších oblastech – to znamená zaostalý,“ řekla Samková. Závěrem pak dodala, že by Česká republika měla rovněž zvažovat zákaz zahalování obličeje i celé postavy. „Oblékáním takovéhoto oděvu dochází k automatickému vydělování a nezačlenitelnosti dané osoby,“ podotkla. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…