Miliardář je to. A vydělává na bytech! Politička STAN si stěžovala. A přišla reakce

08.02.2021 16:04

Poslanec Patrik Nacher se na svém facebookovém profilu pozastavil nad tím, co sdílela pražská zastupitelka Jana Plamínková (STAN). Její uvažování nazval bolševickým. A nebyl sám, kdo Plamínkové slova okomentoval.

Miliardář je to. A vydělává na bytech! Politička STAN si stěžovala. A přišla reakce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Anketa

Mělo by Česko nasadit ruskou vakcínu Sputnik V ještě před jejím schválením orgány EU?

92%
8%
hlasovalo: 14311 lidí
„Pan Kunovský, šéf Central Groupu, má majetek v hodnotě deseti miliard Kč. Na webových stránkách této firmy jsem našla, že už Central postavil 17 000 nemovitostí (tedy jestli to chápu dobře, míní tím rodinné domy a byty – dřív stavěli hlavně domky, teď už prakticky jen byty). Takže mi to vychází skoro 600 tisíc zisk z jednoho domku či bytu. Jen pro jednoho jediného člověka! No to už se vůbec nedivím, že jsou byty tak příšerně drahé,“ poznamenala na svém facebookovém profilu Plamínková.

„Takto – a promiňte mi ten výraz – bolševicky uvažuje pražská zastupitelka za TOP 09 a Starostové a nezávislí – STAN. Co si asi myslí? Má majitel ty peníze v hotovosti, nebo je to hodnota akcií? A hlavně, co s tím hodlá dělat? Patrně znárodnit. Vlastně by mě to ani nepřekvapilo...,“ okomentoval její slova následně Nacher.

„Zastupitelka za TOP 09 a STAN v těch nejlepších bolševických tradicích vytáhla do boje proti buržoustům, co podnikají, aby vydělali peníze, a jsou v tom úspěšní,“ okomentoval Plamínkové slova také Pavel Matocha, předseda Rady ČT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…