Ministr Němeček je v nemocnici. Z návštěvy Švýcarska si přivezl nákazu

21.05.2014 19:23

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček leží na infekčním oddělení Nemocnice Na Bulovce. Při zahraniční cestě do Ženevy se totiž u něj projevila zimnice a udělalo se mu špatně. Rozhodl se proto pro návrat do Česka a zamířil rovnou do zdravotnického zařízení, aby snad nějakou nemocí neohrozil vlastní rodinu. Informace přinesl server Týden.cz.

Ministr Němeček je v nemocnici. Z návštěvy Švýcarska si přivezl nákazu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček

Ministr Němeček se vrátil ze švýcarské Ženevy s nějakou nemocí. Zatím však není jisté s jakou.Trápí ho zimnice a třes, ale v jednu chvíli se mu udělalo lépe a opustil brány nemocnice s tím, že domácí ošetřování postačí.

„Cítím se v tuto chvíli trochu lépe, v noci byla zimnice asi nejhorší, teď poněkud ustoupila. Možnost přenosu případné nákazy na ostatní členy domácnosti je podle lékařů naprosto minimální, proto jsem se rozhodl pro domácí léčení. Věřím, že se nebude jednat o nic vážného," uvedl po svém prvním odchodu z nemocnice ministr Němeček.

O pár hodin později se ale do Nemocnice na Bulovce raději vrátil, podstoupil vyšetření a nyní čeká na výsledky, které by měly ukázat, co mu vlastně je.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…