Ministr vnitra navštívil slavnostní otevření atletického stadionu v Houštce

31.08.2020 13:37

Na nedělní odpoledne bylo naplánováno slavnostní otevření nově zrekonstruované atletické dráhy v Houštce, která je součástí města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Rekonstrukce mohla proběhnout díky finančnímu přispění Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Slavnostního otevření dráhy se zúčastnil také zástupce vlády Jan Hamáček.

Ministr vnitra navštívil slavnostní otevření atletického stadionu v Houštce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Jan Hamáček

Anketa

Jsme zadlužení a příspěvek 5 tisíc Kč pro důchodce si nemůžeme dovolit, řekla předsedkyně TOP 09 Pekarová. Má pravdu?

13%
87%
hlasovalo: 17510 lidí
Na stadionu v Houšťce již dříve proběhla rekonstrukce zázemí. Nyní, po rekonstrukci atletické dráhy, má již stadion parametry pro mítinky světové atletiky. Po slavnostním přestřižení pásky se konaly i krátké zahajovací závody. Proběhl také první ročník Velké ceny v běhu na 1500 metrů, kterých se zúčastnil český reprezentant a několikanásobný mistr ČR Jan Friš. 
 
O slavnostním otevření stadionu informují webové stránky Atletika Stará Boleslav (ASB). „Předseda ASB Tomáš Linhart a další členové (nejen) výboru ASB mohli na slavnostním otevření přivítat ministra vnitra Jana Hamáčka, jako zástupce české vlády. Dále pak četné zástupce z řad vedení města v čele s panem starostou Vlastimilem Pickem a také předsedu Českého atletického svazu Libora Varhaníka a ředitele ČAS Tomáš Janků. Nechyběl ani zástupce z MŠMT, které reprezentoval náměstek pro řízení sekce vzdělávání, sportu a mládeže Karel Kovář. Pásku společně se všemi výše uvedenými přestřihli i dva nejrychlejší čeští čtvrtkaři historie Pavel Maslák a náš Honza Tesař.“ 
 
„Tohle potěší sportovce. A zejména místní atlety. Dneska totiž proběhlo slavnostní otevření nově zrekonstruované atletické dráhy v Houštce. Gratuluji a přeji hodně sportovních úspěchů a radosti z nové dráhy,“ napsal večer po otevření dráhy ministr vnitra Jan Hamáček. 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…