Mladý komunista se rozčílil: Co byl před listopadem standard, to je dneska "špičková kvalita"

03.12.2013 18:21

Dříve byly kvalitní potraviny brány jako jakýsi standard, nyní jde ale o špičkovou kvalitu, která je výjimkou, píše Pavel Janeček. Obchody jsou podle něj akorát zaplaveny zahraničními výrobky, které byly vypěstovány v nepřirozených podmínkách.

Mladý komunista se rozčílil: Co byl před listopadem standard, to je dneska "špičková kvalita"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prodej masa

"Byl tím myšlen přechod k rodinnému farmaření. Občané v té době uvěřili všemu, co jim polistopadoví politici říkali, protože předlistopadová družstevní zemědělská velkovýroba se přece neosvědčila, zvlášť když v temných dobách byli zemědělci nuceni násilím vstoupit do tehdejších JZD," píše ve svém tiskovém prohlášení Pavel Janeček, trojka na královéhradecké kandidátce KSČM do parlamentních voleb.

"Skutečnost, že se na naší tehdejší velkovýrobu potravin jezdili dívat delegace z celé Evropy, byla v polistopadových časech vysvětlována jako komunistická propaganda," zlobí se Janeček. "Nikdy by mne nenapadlo, že tyto polistopadové zemědělské 'Večerníčky' do určité míry dojdou svého naplnění a oprávnění," dodává.

"Současná obchodní síť vybudovaná na zahraničních základech je totiž v současné době 'zaplevelena' zahraničními produkty vypěstovanými v jiných než přirozených podmínkách, produkty nesoucími všechny negativní znaky státem dotované velkovýroby, chemickým ošetřením a hnojením, nedostatečnou kontrolou kvality, přidáváním zdraví škodlivých a nebezpečných příměsí," vypočítává.

"To co bylo dříve standardem i normou, tak dnes se stává špičkovou kvalitou," dodává Janeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…