Moravec řekl divákům, jakou podporu má prý Trikolóra. Klaus se jeho číslům jen smál

08.09.2019 20:10

Předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší se ve svém komentáři na facebookovém profilu vyjádřil k průzkumu společnosti Kantar, jež jeho sdružení přisoudil 3,5 procenta. Podle jeho slov reálně však hnutí má 5,5 procenta, jeho vlastní průzkum pak dokonce ukazuje procent šest.

Moravec řekl divákům, jakou podporu má prý Trikolóra. Klaus se jeho číslům jen smál
Foto: FCB Václava Klause mladšího
Popisek: Václav Klaus mladší s dary z Moravy

„Na Moravě to asi bude víc (včera kontaktní průzkum na Slováckých slavnostech vína). Milí lidé, celodenní slejvák a hlavně pohostinnost – auto to skoro neuvezlo. Moc se mi líbil i pochod s kroji na náměstí (nejkrásnější děvčata mi přišla z Medlovic, nejurostlejší chasníci Boršice). Jedinou vadou na kráse bylo, že pršelo tak silně, že jsem seděl dvě hodiny ve vodě (ale nejsem z cukru). Větší oříšek byl, že z každé druhé vsi v pochodu přišel k první řadě bodrý strýc a naléval buď víno, nebo slivovici (a celé okolí mě varovalo ‚to nesmíte odmítnout, to tady neradi vidí‘) – takže cca u dvacáté vesnice už mi déšť vůbec nevadil, u třicáté jsem ji měl jak z praku,“ poznamenal Klaus ke své návštěvě Moravy.

Anketa

Měla by Poslanecká sněmovna schválit zprávy o hospodaření České televize?

12%
88%
hlasovalo: 10746 lidí

„Radost mi proto udělala paní poslancová Gazdíková (obec Suchá Loz), která rozdávala folklórní CD, a nikoli alkohol, a několik obcí v řadě s uzeným. Přesto jsem se dost děsil, že než skončí průvod, budu ve stavu ‚dejte mi ruce na zem, já už do hotelu dojdu‘. Naštěstí slepičí vývar v hotelu U Slunce byl poctivý, čtyři hodiny zasloužilého spánku a v 17:00 už jsme zase putovali Mařaticemi. Abych to zkrátil, dnes večer bude bez folklóru a bez vína, maximálně jedno hořké pivo před spaním,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…