Muslimský restauratér zdarma pohostil policisty zasahující ve Westminsteru

26.03.2017 16:57

Nejeden muslim ve Velké Británii se snaží dát najevo, že s teroristy, kteří ve jménu islámu vraždí své spoluobčany, nemá nic společného. Do této skupiny patří také majitel restaurace, který se rozhodl zdarma pohostit všechny policisty, kteří zasahovali ve Westminsteru během teroristického útoku Khalida Masooda známého také jako Adrian Russell.

Muslimský restauratér zdarma pohostil policisty zasahující ve Westminsteru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

Server britského deníku The Independent přináší příběh britského restauratéra Ibrahima Doguse, který se rozhodl ve své restauraci pohostit všechny policisty, kteří zasahovali během teroristického útoku na britský parlament, přesněji řečeno, rozhodl se poskytnout teplé a klidné místo pro všechny policisty zasahující u parlamentu.

Policisté dostali také jídlo a pití zdarma. Jeden z policejních důstojníků se sice velmi snažil restauratérovi za snědené jídlo a vypité pití zaplatit, ale Dogus to důrazně odmítl s tím, že policisté během útoku odvedli velký kus práce a tohle je způsob, jak tuto jejich skvělou práci ocenit.

Celý článek najdete zde.

Pan Ibrahim Dogus takto pohostil něco mezi třemi sty až pěti sty záchranáři a policisty.

„Tihle blázni mohou zabít kohokoli z nás. Je to strašné, ale Londýn se z útoku velmi rychle vzpamatoval. První den bylo kolem restaurace ticho, ale dnes už tu zase panuje obvyklý ruch,“ sdělil restauratér. Prozradil také, že se sice narodil v muslimské rodině, ale dnes svou víru nepraktikuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…