Na Jirku špínu házet nebudu, říká Šlégrová k rozvodu

09.09.2010 22:18

Hokejista Jiří Šlégr, který v květnových sněmovních volbách kandidoval jako dvojka na ústecké kandidátce ČSSD, se rozvádí se svou ženou. Podle jejích slov si oba našli jiné partnery a rozvod je nevyhnutelný.

Na Jirku špínu házet nebudu, říká Šlégrová k rozvodu

Manželka hokejisty Jiřího Šlégra Blesku.cz prozradila, že se jejich manželství rozpadá kvůli nevěře jejího muže. "Jirka, se z našeho domu odstěhoval poté, co mi oznámil, že začíná novou etapu života, do které se mnou nepočítá. Bylo to kvůli té samé dívce, kvůli které mě opustil už před čtyřmi lety," uvedla Šlégrova žena. O jejím jménu však spekulovat nechtěla. Prý to brzy jistě vypluje na povrch.

Hokejista Jiří Šlégr přijal letos na jaře nabídku tehdejšího šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, aby za jeho stranu kandidoval do sněmovny jako dvojka ústecké kandidáty.

Jirka miluje naší dceru a dobře se o ni postará

Zdá se, že k němu zášť necítí. "Prožili jsme spolu krásných 24 let. Samozřejmě jsme měli i špatná období, ale vždy jsme je společně vyřešili. Na Jirku nikdy nebudu házet špínu, je to hodný a hrdý chlap, který bezmezně miluje naší dceru Jessicu. Vím, že i když spolu nebudeme žít jako manželé, o dceru se vždy skvěle postará," je si jistá Šlégrová.

Prozradila, že sama má nového přítele, a je znovu šťastná. Nyní prý už zbývá vyřešit finanční vyrovnání a nechat se rozvést.

Více:

Foto:Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…