Na Václaváku na mě v šest ráno vždycky čekala prostitutka, přiznal Babiš. A dodal...

27.09.2013 21:35

Praha potřebuje rychlodráhu z letiště na hlavní nádraží. Měla by také soustředit hazard a prostituci v jednom místě. Myslí si to šéf hnutí ANO Andrej Babiš, který se dnes na mítinku na pražském Staroměstském náměstí snažil voliče přilákat i na zmrzlinu, kterou sám točil.

Na Václaváku na mě v šest ráno vždycky čekala prostitutka, přiznal Babiš. A dodal...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš předseda hnutí ANO

"Já myslím, že Václavák je velká ostuda Prahy, protože já jsem tam kdysi chodil do fitka a ráno v šest hodin mě tam čekala vždycky prostitutka, ptala se, jestli s ní půjdu. A já si myslím, že ten hazard a herny - i v Hamburku mají červenou čtvrť - že by bylo potřeba ty kasina a tohle shromáždit na jednom místě," prohlásil před několika desítkami přihlížejících Babiš.

Metropole potřebuje, aby se v ní přestalo krást

Podnikatel, podle něhož je Praha nejvíce rozkrádaným místem v České republice, zkritizoval například fungování dopravního podniku v hlavním městě nebo stavbu tunelu Blanka. Metropole podle něj potřebuje, aby se v ní "přestalo krást", a také obchvat, dostavbu metra nebo vybudování letištní rychlodráhy.

Podobný projekt mají i sociální demokraté, kteří v případě volebního vítězství chtějí do tří let postavit Masarykovu rychlodráhu mezi Prahou, letištěm v Ruzyni a Kladnem. Investice má podle představ ČSSD činit 20 miliard korun, z toho 80 procent prostředků má jít z fondů EU.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…