Na Zemana, Haška a další přiletěla žaloba. Měli prý spáchat vlastizradu

31.10.2013 9:48

Známý sociální demokrat Phillip Janýr, žijící v Rakousku, podal trestní oznámení na Michala Haška, Miloše Zemana a spol. pro trestný čin vlastizrady. Informuje o tom server Novinky.cz.

Na Zemana, Haška a další přiletěla žaloba. Měli prý spáchat vlastizradu
Foto: Petr Kupka
Popisek: Prezident Zeman s jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem

Janýr tvrdí, že ruské firmy financovaly kampaň prezidenta Miloše Zemana a po volbách do sněmovny se chtěli jejich zástupci zmocnit exekutivní a zákonodárné moci, což mělo být obsahem schůzky v Lánech. Skupina tak podle něj jednala ve spojení s cizí mocí.

Oznámení Janýr podal podle informací Novinek.cz na Michala Haška, Zdeňka Škromacha, Jeronýma Tejce, Martina Nejedlého, Vratislava Mynáře a Miloše Zemana.

„Prezidentská kampaň Miloše Zemana byla zřejmě financována firmami Lukoil a Rusatom, které buďto cizí stát přímo vlastní nebo je v zahraničí podporuje. K prosazení hospodářských zájmů cizího státu tato skupina osob jednala postupně tak, aby po volbách do Poslanecké sněmovny se řadou legálních a nelegálních činů zmocnila exekutivní a zákonodárně státní moci,” uvedl prý Janýr s tím, že jde o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy a požádal BIS o odpovídající opatření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…