Nagyovou- Nečasovou vyloučili z ODS

13.11.2013 20:48

Jana Nečasová, dříve Nagyová, již není členkou ODS. Strana, která jí pomohla ke kariéře i k seznámení s expremiérem Petrem Nečasem, ji ve středu večer vyloučila ze svých řad. Stalo se tak na sněmu stranické buňky na pražském Zličíně, kde byla zapsána.

Nagyovou- Nečasovou vyloučili z ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová a Roman Jurečko

Nečasovou v souladu se stanovami vyloučilo její místní sdružení, kterým byla ODS Praha- Zličín. Nagyová- Nečasová byla dlouholetou členkou strany a v jejím sekretariátu také začala svou oslnivou kariéru, která vyvrcholila pozicí šéfky sekretariátu předsedy vlády.

Žena, o které se dlouho spekulovalo, že je milenkou předsedy vlády Petra Nečase, byla v červnu přímo doma zatčena policejním komandem. Na základě těchto událostí musela odstoupit Nečasova vláda a byly vypsány předčasné volby.

Nagyové bylo mimo jiné kladeno za vinu, že úkolovala vojenskou rozvědku a jejích služeb využívala ke sledování manželky premiéra Nečase Radky. Nečas se však se svou ženou, se kterou má čtyři děti, rozvedl a o několik dní později si vzal Nagyovou, která byla mezitím z vazby propuštěna. Od té doby užívá příjmení Nečasová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…