Naprostý prase, napsal Dominik Feri o poslanci Humlovi

16.08.2016 13:45

„Jak se řekne diplomatickou mluvou, že je někdo naprostý prase?“ napsal k článku SvobodnéhoFóra.cz o poslanci ČSSD Stanislavu Humlovi teplický radní za TOP 09 Dominik Feri.

Naprostý prase, napsal Dominik Feri o poslanci Humlovi
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

Feriho rozlítila informace serveru o tom, že Huml na svém facebookovém profilu sdílel video popírající holocaust. A ještě jej měl označit za podnětné.

„Brutální a nekorektní video. Při jeho sledování přemýšlím, zda násilí neplodí násilí a zda bychom místo masochistického pohledu do budoucnosti a opakovaného omlouvání se za viny předků neměli opravdu řešit přítomnost s vhledem do budoucnosti,“ napsal mimo jiné Huml k videu. Tento YouTube kanál podle serveru SvobodnéFórum.cz obsahuje například nahrávky sjezdů NSDAP, obsazování Ukrajiny nacisty nebo videa propagující zdravý životní styl v nacistické Třetí říši. Video, jehož si všiml server Euro.cz, z poslancova profilu již zmizelo. Poslanec se ve svém příspěvku ale mimo jiné dušoval, že neschvaluje holocaust.

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

„Snímek, jejž poslanec Parlamentu ČR a zastupitel města Stará Boleslav nazval ‚brutálním, nekorektním, ale podnětným‘, brojí proti ‚etnomasochismu‘ západní civilizace, která by se podle jeho autorů neměla omlouvat za kolonialismus, otroctví či křížové výpravy, mimo jiné tvrdí, že za holocaustem stojí Židé, kteří nebyli jeho oběti, ale viníci, a označují jej jen jako ‚údajný‘,“ napsal k videu Židovský a informační servis.

Původní text ZDE.

Komentátor SvobodnéhoFóra.cz Jan Jandourek Humla za video vyzývá k odchodu z politiky. „Jaká vnitřní duševní hnutí ho vedou k podobným činům, můžeme jen odhadovat. Lidově řečeno, je nejspíš hloupý nebo nevzdělaný nebo sprostý. Není ani vyloučeno, že platí všechno najednou. Jak se k tomu postaví vedení ČSSD?“ napsal Jandourek.

reklama

autor: vef

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…