Nebudete si s námi vytírat zadek! Konvičkovci svolali na zítra velkou akci. Natočili video, objednali autobusy. Jen taková drobná chybička...

29.06.2015 12:41

Blok proti islámu pořádá zítra odpoledne na pražském Palackého náměstí demonstraci proti hromadnému přijímání muslimských uprchlíků. A aby nalákal na akci co nejvíce lidí, nepodceňuje propagaci. Šéf uskupení Martin Konvička společně se sociologem Petrem Hamplem a představitelem Úsvitu Markem Černochem natočili video, po sociálních sítích kolují propagační materiály, objednávají se autobusy. „Politici musí vidět, že pokud nás podrazí, budou toho hořce litovat!“ burcují aktivisté.

Nebudete si s námi vytírat zadek! Konvičkovci svolali na zítra velkou akci. Natočili video, objednali autobusy. Jen taková drobná chybička...
Foto: Vít Hassan
Popisek: V Teplicích proti muslimům

„Přátelé, nasbírali jste sto padesát tisíc podpisů pod petici proti imigračním kvótám. V Poslanecké sněmovně se podařilo přimět vládu slíbit, že kvóty nepřijme. Premiér Bohuslav Sobotka a jeho vládní bratrstvo kočičí pracky nás však podvedli. Zatímco v Praze slibují, že kvóty nepřijmou, v Bruselu je de facto přijali,“ prohlašuje v propagačním videu Martin Konvička.

Dle něj tak politici vystavují naši zemi stejnému nebezpečí, jaké jsme viděli na vzpouře imigrantů v Maďarsku nebo na atentátech ve Francii či Tunisku. Nic však údajně není ztraceno, neboť podobně smýšlejících jako šéf Bloku proti islámu je prý stále víc.

„Vláda o nás říká, že jsme extremisti, ale každý svobodný občan a každý svobodný národ má právo hájit svoji zemi. To není extremismus. Tuhle zemi ještě nikdy žádná vláda nezachránila. Zase to bude na nás,“ tvrdí politolog Petr Hampl, který o něco později zveřejnil na svém facebookovém profilu „mravní apel“. „Prosím, přijďte. Teď se rozhoduje o směřování téhle země na hodně generací. A nenechte se rozházet tím, že působíme poněkud komicky.“

Předseda poslaneckého klubu Marek Černoch zahájil svůj výstup vyjádřením soustrasti všem pozůstalým obětí po víkendových teroristických útocích. Pokud nechceme, aby se něco podobného stalo i v České republice, měli bychom dle něj spojit síly a donutit vládu, aby uzavřela hranice před nelegálními imigranty. Každý zodpovědný politik prý musí v prvé řadě hájit bezpečnost a zájmy svých vlastních občanů.

Na Facebooku iniciativa pozvánku na demonstraci uvedla: ,,NEDOVOLÍME vládě vytírat si s námi zadek. Přijďte v hojném počtu - i když to je hodně narychlo."

Přijďte říct NE islámské imigraci Praha, Palackého náměstí, v úterý 30.6. v 17 hodin. Přijďte opravdu všichni!

Posted by Martin Konvička on 27. červen 2015

 

Ke snaze uskupení dostat na demonstraci co nejvíce lidí přispěla i členka vedení Bloku islámu a předsedkyně politické strany Česká suverenita Jana Volfová, která na Facebooku zveřejnila, že pokud se v nějakém kraji najde plný autobus lidí, kteří chtějí přijet na demonstraci, pak jim Blok proti islámu přispěje a autobus objedná. „Oni zaplatí 50 korun a Blok proti islámu doplatí zbytek,“ avizovala Volfová.

Po sociálních sítích koluje například i propagační plakát, na kterém Blok proti islámu vyzývá k zastavení evropské kultury, prorůstání krvelačného fanatismu a vraždění našich dětí a vnuků. Angličtina ale zřejmě není silnou stránkou jeho tvůrců, neboť se při překladu dopustili chyby. Místo zastavení vraždění našich dětí a vnuků, horují pro jejich vraždění.

 
Na sociální síti Facebook prozatím vyjádřilo úmysl přijít na demonstraci zhruba dva tisíce lidí.
 

reklama

autor: luš

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …