Nechceme Hermana ministrem kultury, volá skupina na Facebooku

20.10.2014 15:12

Daniel Herman se stal námětem pro vytvoření anti-skupiny na sociální síti Facebook, která k dnešku čítá přes 300 lidí. Po delší době se tak online uživatelé ozvali, aby vyjádřili svůj nesouhlas.

Nechceme Hermana ministrem kultury, volá skupina na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr kultury Daniel Herman

Materiály, které skupina publikuje, se skládají zejména z článků ParlamentníchListů.cz, Prvních zpráv či převzatých glos a fejetonů. Samotný smysl je však neznámý. Administrátor pouze v krátké anotaci uvedl, že "Nechceme Hermana ministrem kultury!!! Nechceme, aby KDU-ČSL měla zároveň ministerstvo zemědělství a kultury!!!"

Přispěvatelé, mezi nimiž se objevují i notoričtí známí, jako například Daniel Solis, rozepsali svůj postoj více. "Měli byste věnovat pozornost i tomu, že Herman je dlouholetým blízkým přítelem neonacisty Daniela Landy," konstatoval jeden z fanoušků skupiny. "KDU/ČSL je tedy strana fašistická a klerikární - zavedení výuky náboženství, povinné docházení do kostela, nedělní škola, všude musí vyseti Krucifix. Zavedení chudiny, podpora korupce, pedofilů, 4 procent, zákaz hraní her v českém jazyce. Zákaz autorů jiné víry," dodal jiný z nich.

I přes kritiku se ministr kultury v měření popularity členů vlády umísťuje v první polovině. Negativní hlasy z Facebooku mu prozatím neubližují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…