Nechte, ku*va, lidi normálně žít, rozohnil se Klaus mladší. Podívejte se proč

28.07.2017 9:04

Zatímco městští strážníci na Praze 1 dostali dopis o tom, že rozdávají málo pokut, a pokud se to nezmění, ponesou si následky, strážníci v Opavě se zřejmě trestů bát nemusí, protože pokutují občany opravdu svědomitě. Své o tom ví majitel vozidla, který nechal otevřené okénko svého vozu a na chvíli odešel venčit psa. Po návratu k automobilu se nestačil divit. Nestačil se divit ani Václav Klaus mladší, který se do strážníků pořádně obul.

Nechte, ku*va, lidi normálně žít, rozohnil se Klaus mladší. Podívejte se proč
Foto: Daniela Černá
Popisek: Václav Klaus ml.

Deník Právo přinesl příběh muže, který odešel od svého vozu, aby vyvenčil psa. U auta nechal pootevřené okno, aby tam trochu proudil vzduch, a když se k vozu vrátil, stáli u něj dva strážníci, kteří mu sdělili, že spáchal přestupek, protože vozidlo před svým odchodem řádně nezabezpečil. Řidič městským policistům oponoval, že je jeho věc, jestli nechá pootevřené okno u svého vozu, a od policistů odjel. Podle mluvčí opavské městské policie Stonišové „drze odjel“.

„Tvrdil, že je to jeho věc, ničeho se nedopustil a nehodlá nic řešit. Poté sedl za volant a z místa drze odjel. Kdyby to neudělal, téměř jistě by se událost vyřešila napomenutím,“ uvedla mluvčí. Městská policie proto předala podklady k přestupku opavskému magistrátu.

Václava Klause mladšího, který se chce stát poslancem ODS za Prahu, zvedlo počínání městských strážníků ze židle. Nechápe, proč by se měl policistům zpovídat z toho, že u svého vlastního vozu nechal pootevřené okno.

„Bude mě třeba domovní důvěrník a PSVB kontrolovat, zda jsem zamkl na dva západy a zavřel okna, když jdu pro rohlíky? Nebo na těch vesnicích, kde se dodnes nezamyká nic? Když si půjdu zaběhat večer po práci, tak mně budou kontrolovat tep a EKG, než vyběhnu, jinak nebudu smět. Nechte, k...a, lidi normálně žít. Vy dobrodějové všech zemí,“ napsal Klaus mladší na sociální síti Facebok.

Václav Klaus mladší doslova napsal:

Pomóc!!

Tak pán má auto, předpokládám, že ho nedostal od státu, ale koupil si ho za své vydělané peníze - a stát ho bude buzerovat a trestat za to, že nechal otevřené okýnko u zaparkovaného auta - než vyvenčí psa.

Bude mě třeba domovní důvěrník a PSVB kontrolovat, zda jsem zamkl na dva západy a zavřel okna, když jdu pro rohlíky? Nebo na těch vesnicích, kde se dodnes nezamyká nic?

Když si půjdu zaběhat večer po práci - tak mě budou kontrolovat tep a EKG, než vyběhnu, jinak nebudu smět.

Nechte, k...a lidi normálně žít. Vy dobrodějové všech zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…