Nehoda Pavla Bělobrádka: Známe vyjádření ministra Jurečky a Čunka. Poslanec viděl předsedu a...

11.03.2014 11:07

Místopředseda vlády a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek měl způsobit dopravní nehodu. Na třináctou hodinu ohlásil tiskovou konferenci, kde se má ke svému silničnímu incidentu vyjádřit. Informaci přinesla Česká televize.

Nehoda Pavla Bělobrádka: Známe vyjádření ministra Jurečky a Čunka. Poslanec viděl předsedu a...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Pavel Bělobrádek

Bělobrádek je místopředsedou vlády a předsedou Rady pro vědu, výzkum a inovace. Lidovci jsou nejmenší vládní stranou, disponující pouze třemi vládními křesly, bez jejich podpory však Sobotkův kabinet nemá většinu. Kromě Bělobrádka ve vládě působí ještě Marian Jurečka na Ministerstvu zemědělství a Daniel Herman na Ministerstvu kultury.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Bělobrádek měl svým vozem podle serveru iDnes.cz srazit motoristu na mopedu. Ten byl při nehodě zraněn. Samotnému Bělobrádkovi se prý nic nestalo, jeho spolustraník Tomáš Podivinský informoval, že předsedu potkal ráno v Poslanecké sněmovně a žádné zdravotní obtíže neměl. Na třináctou hodinu ohlásil tiskovou konferenci, kde se má k věci vyjádřit.

„Pavel Bělobrádek to bude komentovat na tiskové konferenci a já bližší podrobnosti k té nehodě neznám. Obecně mohu říci, že každému z nás se může podobná věc stát. Předpokládám, že se k tomu předseda podrobně vyjádří, řekne konkrétní věci a další postup," uvedl pro ParlamentníListy.cz ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL). „Taková věc se může stát mně i komukoli z nás," dodal.

„Nevím, jestli řídil Bělobrádek, nebo jeho řidič. Jenom vím, že nehodu měl a ptal jsem se, co se stalo. Říkali mi, že neví, zda řídil on, nebo jeho řidič," reagoval pro náš server senátor Jiří Čunek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

12:34 „Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

Blyatmobile, želva nebo bitevní stodola, tak se nazývají po domácku upravené ruské tanky, které vedo…