Nejít volit není řešení, odpovídá Škromach čtenáři

20.01.2013 17:58

Senátor za ČSSD Zdeněk Škromach odpovídá čtenáři ParlamentníchListů.cz na dotaz, zda by pro levicového voliče nebylo lepší, aby nešel volit, jelikož sociální demokraté chtěli za prezidenta člověka, který bude národ spojovat. Tím ale Miloš Zeman není.

Nejít volit není řešení, odpovídá Škromach čtenáři
Foto: rep
Popisek: Senátor Zdeněk Škromach

„Nepřejeme si na Hradě Knížete Schwarzenberga předsedu TOP09 a místopředsedu Nečasovy vlády, který nese plnou zodpovědnost za církevní restituce, prezidentskou amnestii, zvyšování daní spojené se zdražováním základních životních potřeb či omezování podpor rodinám s dětmi, zdravotně postiženým a důchodů našim seniorům,“ vysvětlil Škromach.

Právě proto podle senátora musela ČSSD podpořit Miloše Zemana. „Nakonec čtvrté místo našeho kandidáta Jiřího Dienstbiera v prvním kole prezidentské volby nám ani jinou možnost nedává. Nevolit aktivně Miloše Zemana, znamená umožnit zvolení Knížete na Hrad. A to nechci,“ uvedl.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…