Nejlepší partner pro Zemanovou? Topolánek junior, rozhodli čtenáři

10.02.2013 18:25

Prezidentští kandidáti Miloš Zeman a Jan Fischer "vyrukovali" v závěru volby se svými potomky. Fischer veřejnosti představil svého syna Jana, Zeman zase půvabnou blonďatou dceru Kateřinu. Ta se také nakonec dostala se svým otcem až na Hrad. A, přestože je volba ještě čerstvá a budoucí první slečna si ještě musí zvykat, lidé nelenili a vybrali jí už "vhodného " partnera.

Nejlepší partner pro Zemanovou? Topolánek junior, rozhodli čtenáři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Miloš Zeman se svou dcerou odevzdali hlasy v prezidentských volbách

Čtenáři serveru TN.cz si v nabídce mladých významných mužů zvolili Tomáše Topolánka, syna expremiéra Mirka Topolánka. Zemanová totiž na svého vyvoleného ještě stále čeká, dá se ale počítat s tím, že se svým postavením a půvabným vzhledem nebude čekat dlouho. Je ale celkem nepravděpodobné, že by se Kateřina dala s Topolánkem mladším nakonec dohromady.

Ten je totiž již nějakou dobu ve společnosti vídán s Miss Golf Simonou Dvořákovou. Zemanová měla v minulosti zájem i o Filipa Kratochvíla, syna populární zpěvačky Lucie Bílé. Ten měl v té době ale na výběr mezi ní a svou současnou přítelkyní Karolínou. Kdo nakonec vyhrál, je tedy jasné. Co je ale naprosto jisté je jedno - budoucí potencionální partner Kateřiny se bude muset nejdřív popasovat s jejím otcem Milošem Zemanem. A to nebude určitě pro žádného chlapce nic lehkého. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…