Někdo to odpracuje, jiný ty výsledky prodá! Ministryně Maláčová na PL účtuje s Babišem

02.03.2019 12:40

„Je to pozitivní překvapení pro všechny a já se na tu spolupráci v novém předsednictvu velmi těším,“ komentuje své zvolení na místopředsedkyni ČSSD ministryně Jana Maláčová. Její vzestup v ČSSD je nezvykle rychlý. Pro ParlamentníListy.cz přímo na sjezdu strany řekla, že pracovní vytížení je vysoké, ale zatím to zvládá dobře.

Někdo to odpracuje, jiný ty výsledky prodá! Ministryně Maláčová na PL účtuje s Babišem
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová.

„Zatím to zvládám dobře, to se může rychle změnit a já si to velmi dobře uvědomuji. A čím to je? To byla souhra několika okolností. Asi si všichni pamatujeme, jak jsem se stala ministryní, dnešní doba je rychlá a beru to s velmi velkou pokorou,“ sdělila Maláčová redakci.

Připisování zásluh sociální demokracie hnutí ANO premiérem Andrejem Babišem komentovat nechtěla: „Nebudu to komentovat, ale tak už to prostě v politice bývá. Kdo to odpracuje, je jedna věc, ale kdo ty výsledky prodá, je věc druhá.“ Podle čerstvé místopředsedkyně ČSSD strana na své tradiční voliče nezapomněla, jen o nich tolik nemluvila. „A to je ten rozdíl, takže teď tu jednoduše budeme nadále pro všechny lidi, kteří potřebují pomoc, budeme pracovat, ale také o tom budeme mluvit, což je dnes v politice rovněž důležité,“ dodala Jana Maláčová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zuzana Koulová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…