Německé soudy jsou zaplaveny kauzami "znásilněná uprchlíkem". Zde jsou ty nejděsivější, ale celkově je jich tolik, že si to nikdo nedovolí napsat

30.10.2016 6:26

Německo se i rok od otevření hranic uprchlíkům potýká s vlnou znásilňování. Jenom za poslední týden řešily soudy ve spolkových zemích tři takové případy. A to jsou přitom jen namátkou vybrané případy, o kterých informují média. Ve skutečnosti je jejich počet ještě mnohem vyšší.

Německé soudy jsou zaplaveny kauzami "znásilněná uprchlíkem". Zde jsou ty nejděsivější, ale celkově je jich tolik, že si to nikdo nedovolí napsat
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Uprchlíci tvoří fronty na autobusy

Před soudem v Essenu stanul včera dvaatřicetiletý syrský uprchlík, který čelí obvinění z brutálního znásilnění nejmenované ženy. Incident se měl odehrát na konci letošního dubna, kdy se během noci při návratu z hospody potkal svojí obětí. Přinutil ženu odejít s ním domů, kde ji několikrát brutálně znásilnil a vedle toho rovněž neuvěřitelně týral. Součástí jeho mučení bylo bití, škrcení i sexuální ponižování. Pokud bude pachatel usvědčen, hrozí mu několik let vězení.

Neméně odpudivého trestného činu se dopustili před několika měsíci dva afghánští uprchlíci, jejichž případ nyní řeší soud ve městě Gera. Podle obžaloby měli v dubnu opít čtrnáctiletého chlapce a potom jej společně znásilnit v městském parku. Své brutální hrátky si navíc nahrávali na mobilní telefon, a když se dostatečně ukojili, nechali ztýraného hocha ležet na zemi. Objevil jej až po několika hodinách náhodný kolemjdoucí a zavolal záchrannou službu.

Zkraje tohoto týdne také redakce ParlamentníchListů.cz informovala o případu čtyřiatřicetiletého syrského uprchlíka, který čelí obvinění ze znásilnění své manželky. Muž měl svoji o devět let mladší partnerku a matku svých tří dětí nutit násilím, aby mu byla po vůli. Ženu měl bít a také brutálně znásilňovat. Vedle toho také zacházel násilnicky se svými dětmi a při zatýkání kladl odpor policii. Znásilnění muž popírá a tvrdí, že netušil, že je v Německu zakázáno nutit manželku k sexu.

Ženy a dívky se v současném Německu nemohou cítit bezpečně ani na plaveckých stadionech a plovárnách. Za posledních několik měsíců bylo hlášeno několik desítek případů sexuálního obtěžování i znásilnění, kterých se dopustili muslimští uprchlíci ze Sýrie, Afghánistánu a dalších zemí Blízkého východu. V tomto týdnu došlo k dalšímu takovému incidentu v bazénu v berlínské čtvrti Mariendorf, kde byly sexuálně obtěžovány tři dívky ve věku od sedmi do čtrnácti let

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…