Nerudová: Jsem matka. Do kampaně zapojuji rodinu

21.11.2022 10:44 | Ze sítí

Danuše Nerudová, jedna ze tří nejviditelnějších kandidátů a kandidátek na prezidenta, vytáhla v předvolební kampani další kartu, svého mladšího syna Daniela. A konstatovala, že předvolební kampaň je velkou zkouškou pro celou její rodinu.

Nerudová: Jsem matka. Do kampaně zapojuji rodinu
Foto: Screen: FCB
Popisek: Danuše Nerudová

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová se rozhodla kráčet do jisté míry podobnou cestou jako před deseti lety Miloš Zeman. Zeman tehdy do politického souboje zapojil svou dceru Kateřinu. Danuše Nerudová před pár dny natočila klip, v němž vezla staršího syna Filipa do školy, na gymnázium, přičemž přitom objela téměř půl Brna a nechala při tom tak či onak zaznít narážky na Václava Havla, Zuzanu Čaputovou i na Baracka Obamu.

Teď na Twitteru prozradila, že do kampaně zapojuje i svého mladšího syna Daniela.

„Vím, že v Česku není úplně obvyklé, aby se rodina a děti staly aktivní součástí kampaně. Já ale nejsem jen prezidentská kandidátka, jsem máma a naše děti jsou součástí všeho, co dělám. První se do kampaně zapojil můj šestnáctiletý syn Filip. Pak se přihlásil mladší Dan. Svou roli přijal s nadšením a moc jsme si to spolu užili. Kampaň je velká zkouška pro celou naši rodinu, máme míň času i soukromí. To, co nám přinesla, to ale zdaleka vyvažuje. Víme, že když nám jde o společnou věc, jsme silný tým a nic nás nezastaví. Roberte, Filipe, Daníku, díky moc, že jste v tom se mnou. A že dokážete fandit odvážným holkám!“ poděkovala Nerudová svým synům.

Další prezidentský kandidát, generál ve výslužbě Petr Pavel, má z prvního manželství dva syny. Teď je ženatý podruhé. A své dva syny do kampaně nezapojil. Alespoň zatím ne.

A třetí silný prezidentský kandidát Andrej Babiš (ANO) na sociálních sítích prezentuje svou manželku Moniku. Syn z prvního manželství Andrej Babiš mladší svědčil proti vlastnímu otci v dotační kauze kolem firmy Čapí hnízdo. 

Danuše Nerudová promlouvá

Danuše Nerudová promlouvá

Danuše Nerudová promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…