Neuvěřitelný rozhovor známého umělce. Téma: Zemanův Ovčáček

02.07.2015 10:26

Podoba je až neuvěřitelná – řeč je o herci Pavlu Liškovi a mluvčím Hradu Jiřím Ovčáčkovi. I z toho důvodu se rozhodl Liška Ovčáčka parodovat v posledním dílu seriálu Kanceláře Blaník. „S nápadem jsem přišel já,“ řekl v rozhovoru pro Lidovky.cz Liška.

Neuvěřitelný rozhovor známého umělce. Téma: Zemanův Ovčáček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta ČR Jiří Ovčáček

„Před více než rokem mi Ondřej Vetchý napsal podpůrnou SMS, že mě má rád a že příbuzné si bohužel nevybíráme. Narážel na pana Ovčáčka. Hned jsem mu volal nazpátek a začal mu vypravovat historky, jak jsme jako děti jezdili s Jirkou do Jugoslávie k moři a kradli tam fíky. Jenže Ondra dlouho mlčel a nesmál se tomu... Nějak ten můj humor nepobral. Kápl jsem tedy božskou a vysvětlil mu, že s panem Ovčáčkem nemám vůbec žádný příbuzenský vztah,“ vysvětlil své důvody pro natáčení seriálu.

Podle Lišky mu jeho podoba s Ovčáčkem začala zasahovat do života. „Někteří dobří kamarádi mi to začali mít za zlé. Vyčítali mi, že se k příbuzenskému vztahu nedokážu postavit čelem a svým zapíráním se dostávám na stejnou úroveň jako Ovčáček. Třeba jako když tvrdil, že pan prezident nebyl u korunovačních klenotů opilý a že je tam jen hodně schodů,“ řekl v rozhovoru pro Lidovky.cz. Podle něj za toto smýšlení u lidí může fakt, že hrál divadelní komickou postavu Jarouška Rydla, který dokázal o červeném bavlněném ubrusu tvrdit, že to je zelený.

Potkat se s Jiřím Ovčáčkem Pavel Liška nechce. „Raději bych se setkal s Meryl Streepovou,“ podotýká.

Kompletní rozhovor najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…