Nevolte Macrona! Do volebního šílenství ve Francii vstoupila bývalá filmová sexbomba

06.05.2017 10:30

Proslulá filmová sexbomba 60. let Brigitte Bardotová vyzvala prostřednictvím svého twitterového účtu Francouze, aby ve druhém kole prezidentských voleb nevolili Emmanuela Macrona. Na srdci jí údajně leží osud zvířat z kožešinových farem a Macron podle ní nemá empatii. Prý o tom vypovídají jeho oči.

Nevolte Macrona! Do volebního šílenství ve Francii vstoupila bývalá filmová sexbomba
Foto: repro Youtube
Popisek: Emmanuel Macron se svou manželkou Brigitte

„Stane-li se Macron prezidentem, zvířata pominou,“ zní titulek prohlášení bývalé francouzské herečky Brigitte Bardotové na Twitteru. Macron podle herečky svůj program staví ostře na podpoře zemědělců a majitelů kožešinových farem a jde proti zájmům ochránců zvířat, kteří už nyní bojují s tvrdou politickou a obchodní lobby.

Nedostatek empatie je podle Bardotové dobře vidět v Macronových „chladných modrých očích“. „Vyzývám všechny, kdo milují a respektují zvířata, aby nedali svůj hlas Macronovi,“ uvedla na sociální síti.

 

Na otázku deníku Le Figaro v nedávném obsáhlém rozhovoru, zda se v nadcházejícím druhém kole prezidentských voleb herečka kloní ke kandidátce Národní Fronty Le Penové, Bardotová uvedla: „Jsem velmi vlastenecká. Nejsem pyšná na to, čím je Francie dnes, ale zároveň nejsem fašistka. Tou Le Penová ale také není.“

„Marine Le Penová je odhodlána vzít otěže ve Francii pevně do rukou, obnovit hranice a upřednostňovat Francouze,“ přecitoval rozhovor francouzského deníku konzervativní zpravodajský server Breitbart. Dnes již dvaaosmdesátiletá Brigitte Bardotová je symbolem francouzské filmové Nové vlny šedesátých let a ženské emancipace. Co se týče ochrany zvířat, vyjadřuje se například kriticky i o tradiční muslimské Halal porážce. Ta je podle ní i dalších kritiků pro zvířata nehumánní, jelikož se provádí bez umrtvení. Vzhledem k tomu, že je součástí náboženské praktiky, se na ni však vztahuje výjimka Evropské unie.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jok

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…