No fuj. Lidovci v rámci kampaně šíří opravdu ošklivý obrázek s koblihou

12.09.2017 17:03

Negativní předvolební kampaň ze světa hned tak nezmizí. Dokazují to i čeští lidovci, kteří se rozhodli tropit si žerty z hnutí ANO Andreje Babiše. Přesvědčte se sami.

No fuj. Lidovci v rámci kampaně šíří opravdu ošklivý obrázek s koblihou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

Lidovci se rozhodli na sociálních sítích představit svůj program. Tak trochu netradičně volí např. cestu panoramatické fotografie, na které najdete základní myšlenky. Lidovci chtějí zodpovědně pomáhat především rodině a školství.

Ze sociálních sítí je ovšem také patrné, že si je KDU-ČSL vědoma, že tak úplně není favoritem voleb. Uvědomuje si, že favoritem voleb je hnutí ANO v čele s Andrejem Babišem – a jak je v Česku tradičním zvykem, vedou i lidovci negativní kampaň vůči svým konkurentům. Obrázek, který lidovci šíří po sociální síti, by si asi hnutí ANO za rámeček nedalo.

Lidovci tvrdí, že dnes je často v módě volební program vůbec nemít. Najdou se prý tací politici, kteří věří, že si vystačí s koblihou plnou cukru. A pak to taky podle toho vypadá.

Fotka uživatele KDU-ČSL.

KDU-ČSL se ale rozhodla jít jinou cestou, má prý program, který se obejde bez cukru a občanům České republiky opravdu prospěje. Alespoň podle lidovců.

„Dnes je v módě volební program nemít, nebo ho nahradit koblížkem. Program, který jsme pro volby 2017 upekli my, je ale výživný i bez cukru. Nehrajeme si na Spasitele a k řešení problémů přistupujeme s pokorou, poctivě a hlavně zodpovědně,“ píší na sociální síti lidovci a přidávají odkaz na svůj program.

Andrej Babiš se svým hnutím ANO představil program minulý týden. Nechyběla v něm celá řada slibů – nižší daně, vyšší platy, vyšší důchody a tak podobně. Lidovci poslední čtyři roky s ANO seděli v koalici a podíleli se na správě země.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…