No tedy. Leoš Mareš si troufl na Jaromíra Soukupa, dost drsně

04.06.2018 10:40

Moderátor Leoš Mareš si v dalším díle pořadu hledajícím českou pěveckou superstar utahoval z moderátora Jaromíra Soukupa a jeho televize Barrandov.

No tedy. Leoš Mareš si troufl na Jaromíra Soukupa, dost drsně
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup

„Vítejte zpátky na Barrandově. Myslím to místo, ne tu televizi, protože jinak by se to nejmenovalo Superstar, ale Zpěváci Jaromíra Soukupa a já bych to nemoderoval. V tuto chvíli se podíváme na další výkon,“ poznamenal.

Video najdete ZDE.

Anketa

Kdo byl NEJLEPŠÍM primátorem Prahy?

hlasovalo: 5531 lidí

Kauzy Jaromíra Soukupa patří mezi nejsledovanější pořady televize Barrandov, tvrdí Soukup. „Obliba zpravodajsko-politických relací je tedy zřejmá. Proto bylo nasnadě přidat do vysílání i zkrácenou verzi pojatou trochu jinak – humorně a ironicky. V tomto stylu bude pořad reflektovat nejvýznamnější události daného týdne. Jsem rád, že se nám to díky synergii, která existuje mezi naším vydavatelstvím a televizí, podařilo, a doufám, že pro naše diváky bude nový formát stejně atraktivní jako ostatní pořady z naší produkce,“ navnadil diváky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Soukup na další pořad, který moderuje – Týden s Jaromírem Soukupem. Jeho vysílání bylo zahájeno v dubnu letošního roku.

Pořady, které generální ředitel TV Barrandov moderuje, patří k nejsledovanějším formátům stanice. Kromě Týdne s Jaromírem Soukupem a Kauz Jaromíra Soukupa moderuje také Duel Jaromíra Soukupa a diskuzní pořad Aréna. A samozřejmě také Týden s prezidentem, kde se Miloš Zeman pravidelně vyjadřuje k aktuálním tématům, mimo jiné zde „začal“ kauzu ohledně výroby Novičoku v Česku. 
 
A tak Skupina Barrandov, do níž patří TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus a Barrandov Family, dosáhla v roce 2017 rekordního podílu na sledovanosti u dospělých diváků 8,7 procenta, a potvrdila tak pozici třetí nejsledovanější komerční televizní stanice na trhu.
 
Vysílání televize však také často řeší Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, na jejímž stole přistála již zhruba 20 stížností. 
 
Soukup kromě Barrandova řídí též společnost Médea, která je nejvýznamnější českou mediální agenturou.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…