Nora Fridrichová je nadšená: Jedna paní o mně napsala, že jsem ‚havloidní slunkopí*a‘

23.03.2019 17:36

Známý moderátor Jaromír Bosák pozval do svého pořadu na kanálu YouTube moderátorku ČT Noru Fridrichovou. A ledacos se od ní dozvěděl. Třeba, že dostala nálepku „havloidní slunkopí*a“. Podobných vulgarit se prý o sobě dočítá dost. Zdá se jí, že konkrétně na sociálních sítích se často nejdůrazněji projevují lidé, kteří o tom či onom tématu vědí minimum.

Nora Fridrichová je nadšená: Jedna paní o mně napsala, že jsem ‚havloidní slunkopí*a‘
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup reaguje na reportáž Nory Fridrichové

Bosák během rozhovoru poznamenal, že naši politici rozhodně nepředstavují onen pověstný výkvět národa. „Když to tak vidím, co se v těch parlamentních lavicích pohybuje, tak to teda s elitou národa fakt nemá nic společného,“ kroutil hlavou Bosák.  

Nora Fridrichová několik let pracovala jako parlamentní zpravodajka a i díky tomu si je prý dobře vědoma toho, že i politici jsou obyčejní občané stejní jako my. Neměli bychom si prý namlouvat, že jsou lepší. Snad jen, když se dostanou do vyšších funkcí, někdy si řeknou, že si mohou dovolit víc než jiní lidé. Ale jinak jsou jedněmi z nás.

Iluze o politicích nemá možná i proto, že si toho o sobě čte na internetu dost i od obyčejných lidí a konkurenčních médií. Jak sama přiznala, objevuje se v pořadech Jaromíra Soukupa, často o sobě slyší, že je prolhaná, že manipuluje s fakty a tak podobně. Konkrétně Soukup o ní vysílá možná i proto, aby měl do těch pořadů vůbec co dát. Tak to alespoň vidí Fridrichová.

Hodně vulgární věci si o sobě občas přečte na sociálních sítích. „Fakt mě pobavilo, když jedna paní o mně napsala, ona o tom snad vytvořila i nějaký status na své sociální síti, že jsem ‚havloidní slunkopí*a‘. To jsem byla i trošku pyšná,“ poznamenala se smíchem moderátorka pořadu 168 hodin.

V internetových diskusích se jí zdá, že čím méně toho lidé vědí, tím silnější mají názor na tu či onu věc. Zvlášť, když jste zaměstnancem ČT, tak o vás lidé podle Fridrichové říkají, že jste „sluníčkářský zaprodanec“.

Navzdory těmto nálepkám ji prý novinářská práce stále baví. Vnímá ji jako práci osudovou, kterou má i jako svého koníčka. „Já bych trpěla, kdybych měla práci jenom jako práci,“ prozradila na sebe.

Jejím dalším velkým štěstím je její rodina. Své děti prý nijak neindoktrinuje, jen jim vysvětluje, že naše dnešní svoboda rozhodně není samozřejmou věcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…