Nora Fridrichová se prý může stát nástupkyní Bobošíkové a Jílkové na TV NOVA

07.06.2012 8:06

Nedávná hvězda České televize Nora Fridrichová se od podzimu možná objeví na konkurenční Nově. Na komerční televizi by měla moderovat nový diskusní pořad. Stala by se tak nástupkyní Jany Bobošíkové či Michaely Jílkové, kdysi moderátorek novácké „Sedmičky“.

Nora Fridrichová se prý může stát nástupkyní Bobošíkové a Jílkové na TV NOVA
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Lidové noviny píší, že TV Nova se rozhodla po šesti letech oprášit politické diskuse. Na kdysi populární „sedmičku“ by měl navázat nový formát, který je nyní připravován. „Novinku plánujeme uvést v podzimní sezóně,“ slibuje mluvčí televize Marie Fianová.

Nova již vyhlásila casting na moderátora diskusního pořadu a do něj se prý přihlásila řada známých lidí. Jakkoliv jsou konkrétní jména zájemců tajena, začalo se spekulovat o jménu Nory Fridrichové. Ta je nyní na mateřské dovolené, předtím v konkurenční České televizi připravovala glosátorský magazín 168 hodin a rovněž sobotní Tah dámou, který měl rovněž formát diskuse.   

Rusovlasá hvězda České televize Lidovým novinám potvrdila, že se se zástupci komerční televize sešla. „Nedá se však říct, že bychom o mém případném angažmá jednali, to je velmi nadsazené,“ krotí spekulace moderátorka. Ta se navíc nyní chce věnovat své nedávno narozené dceři.

O nové diskusní relaci na nejsledovanější televizi se diskutovalo již vloni v létě. Tehdy se mluvilo i o „přestupu“ Václava Moravce, hvězdy diskusních „Otázek“ na veřejnoprávní ČT. Ten však přestup ke komerční konkurenci popřel. „Považuji se za novináře České televize,“ ujistil.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…