Novináři jsou jako vosy, řekl Zeman. A co následovalo?

11.07.2018 8:25

Spisovatel, producent a volební stratég Jakub Horák promluvil o prezidentu Miloši Zemanovi. Horák, který vedl prezidentskou kampaň Mirka Topolánka, nebo volební kampaň Pirátů během voleb do Poslanecké sněmovny, reagoval na prohlášení Miloše Zemana o novinářích jako vosách.

Novináři jsou jako vosy, řekl Zeman. A co následovalo?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman veřejně spálil červené trenýrky, které skupina Ztohoven vyměnila za prezidentskou standartu vlající na Pražském hradě

„Na prezidentovo prohlášení, že novináři jsou jako vosy, jsem s malými výjimkami nezaznamenal žádné rozhořčené komentáře. A tak to má být,“ míní Horák. Líbí se mu, že tentokrát prezidentovy výroky nezpustily lavinu reakcí.

Anketa

Máme lepšího prezidenta my, nebo Slováci?

94%
hlasovalo: 8905 lidí

„To musí být blbý pocit, když zase řekneš nějakou nehoráznost, ráno se probudíš a natěšeně zapneš počítač a – nic. Vezmeš noviny – nic. Pročteš monitoring – nic. Žádní rozhořčení politici nevolají na Twitteru o ohrožení demokracie, žádní novináři nepíšou sloupky o konci demokracie, dokonce i na Facebooku lidi nadávají na něco jiného a o tobě – nic,“ libuje si Horák.

Uživatel Marcel Sopr reagoval citátem: „Opakem lásky není nenávist, ale lhostejnost.“

Politický komentátor Jan Palička se domnívá, že Zemanovi svědčí to, když se o něm mluví. Mlčení kvituje. Připodobňuje v tomto ohledu Zemana k Donaldu Trumpovi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

21:55 „Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

„Co jsme od února 2022 naučili Putina? Jen to, že jsme banda totálně zas *aných vtipálků a klaunů,“ …