Noviny: Pecina stále neví, kam zamíří, až skončí na vnitru

17.01.2014 7:08

Ministr vnitra Martin Pecina a šéf resortu dopravy Zdeněk Žák zatím stále nevědí, kam po odchodu z Rusnokovy vlády zamíří. Nepřišla jim totiž žádná nabídka či doporučení z Hradu, ani z jiných míst. S informací přišla MF Dnes.

Noviny: Pecina stále neví, kam zamíří, až skončí na vnitru
Foto: Radim Panenka
Popisek: Zeman s ministry Kohoutem a Žákem

Je jisté, že se Pecina nevrátí ani tam, kde dříve působil. „Pan Pecina se už nebude vracet na místo obchodního ředitele, které už je dnes obsazené,“ řekla MF Dnes mluvčí Vítkovic Eva Kijonková. A hledat místo u prezidenta také pravděpodobně nebude. Pozici Peciny u Zemana údajně dlouhodobě porušuje nepřátelský vztah s jeho kancléřem Vratislavem Mynářem.

Podle MF Dnes ani Žák nedostal nabídky ze státní správy. Ze soukromých sfér sice ano, ovšem ty se zase nelíbily jemu. Hlavním důvodem u Zdeňka Žáka by rovněž mohla být kontroverzní výběrová řízení či zaměstnávání známých.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…