Nový nářez: Neskutečný hovada v ČT, Borek zvlášť. Už Sorose jeblo? Ať žije bílý nevzdělaný muž!

09.11.2016 7:21

Ekonomka Markéta Šichtařová, expolitik Petr Paulczynski i hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Ti všichni se vyjádřili k aktuálním výsledkům prezidentských voleb v USA. A ozval se i Pražský hrad – Jiří Ovčáček si rýpl do České televize. A nejen on.

Nový nářez: Neskutečný hovada v ČT, Borek zvlášť. Už Sorose jeblo? Ať žije bílý nevzdělaný muž!
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Ekonomka Markéta Šichtařová v pořadu ČT Hyde park

„Amerika si mohla vybrat mezi mizernou prezidentkou a mizerným prezidentem,“ zkonstatovala ekonomka Markéta Šichtařová s tím, že krátce před sedmou hodinou ranní to vypadá, že si nejspíš vybrala mizerného prezidenta. „A my v Evropě tím nafasovali mizerného parťáka,“ uvedla Šichtařová. Sama se prý královsky baví, neboť vyhrála svou malou soukromou sázku.  

Anketa

Donald J. Trump vyhrál prezidentské volby. Budete teď mít USA raději?

89%
11%
hlasovalo: 13494 lidí

„Průzkumy se totiž v posledních dnech vyvíjely až podezřele podobně ‚předbrexitovským‘ průzkumům, z čehož vyplývalo, že zdánlivý outsider a větší rebel má víc šancí, než se zdá. A teď to hlavní: Vážení, držte si kloubouky, tímto na finančních trzích právě začíná divoká jízda z vršku,“ dodala.

Vyjádřil se už také publicista Tomáš Haas. „Amerika už nikdy nebude stejná, politika už nikdy nebude stejná,“ poznamenal. „Spící obr se probudil. Trump vítězí i v tradičních demokratických enklávách. V tuto chvíli je už šance Hillary Clintonové mizivá a každý další přicházející výsledek to potvrzuje,“ zkonstatoval nad ránem Haas.

„Trump, brexit. Lidé se už nenechají masírovat průzkumy a médii. No uvidíme, co se bude dít dál. Svět se mění,“ zkonstatoval poslanec Adam Rykala (ČSSD).

„Myslíte, že už Soroše jeblo?“ rýpl si v souvislosti s výsledky amerických voleb do amerického multimiliardáře George Sorose expolitik Petr Paulczynski. „Ať žije bílý nevzdělaný muž,“ dodal. A nechybělo ani zkritizování České televize. „Poslouchat čété jsem vydržel asi tak 0,5 hod. po začátku. Pak jsem se v klidu vyspal. Před chvílí jsem si to pustil a nebýt toho, že musím se psem, šel bych si ještě lehnout. To jsou neskutečný hovada a Borek zvlášť. Oni nerozumí ani zjevným faktům a budou nám vykládat, že černá je bílá,“ zmínil Paulczynski.

Do České televize si rýpl i mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček. „Tak jsem slyšel, že naší drahou ČST Praha prej vovinuly nějaký mraky,“ uvedl.

Učitel a aktivista Daniel Rovný pak „požádal“, aby někdo do ČT dovezl nějaká antidepresiva. „Kdo má pořád poslouchat ty nářky o nevzdělaných odporných běloších... Kluci a holky v ČT, ať si vezmou Lexaurin tak alespoň 10 g,“ poznamenal. „Česká televize – dá se říci, že v Americe vyhrál Ku Klux Klan, hlasy pro Donalda jsou hlasy nekulturní, Donalda volili nevzdělaní běloši... Slyšíte to taky, nebo jsem se zbláznil?“ otázal se vzápětí.

„Vypadá to na triumf Trumpa. Voliči v USA chtějí, aby byla Amerika znovu veliká. Snad Donald Trump pozitivně překvapí stejně jako podceňovaný Ronald Reagan v 80. letech. A Amerika bude silnější než v posledních osmi letech,“ řekl hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…