Nový videoklip Mádla a Issové si nebere servítky. Ukazuje největší "blbečky" politiky

08.10.2012 22:45

Před časem vyzýval Jiří Mádl s Marthou Issovou českou veřejnost k tomu, aby volila pravici. Před letošními volbami vytvořili video nové s názvem Přemluv Marthu, přemluv Jirku, které si bere osobnosti současné politiky pěkně na paškál.

Nový videoklip Mádla a Issové si nebere servítky. Ukazuje největší "blbečky" politiky
Foto: Facebook
Popisek: Probud´ spícího knížete

Videoklip vypočítává „debily a blbečky“, mezi něž se podle autorů řadí Pavel Bém (exODS), David Rath (exČSSD), Vít Bárta (VV), Alexandr Vondra (ODS) a Miroslav Kalousek (TOP09). Ministr financí a předseda TOP 09 měl dokonce tu „čest“ se tam ocitnout hned dvakrát.

Video vzniklo v dílně webu krouzkujeme.cz a nabádá občany ke kroužkování známých a prověřených jmen, nehledě na to, zda jsou z pravého či levého politického spektra. „Jestli budou po volbách na kraji sedět debilové a blbečci, bude to proto, že jste volili podle stran. A je jedno jestli volíte levici, nebo pravici,“ říká dědek, kterého před dvěma lety Mádl přemlouval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …