O migraci na webu Ondřeje Neffa: Exoti EU, lidskoprávní hyeny, Sobotka blouzní

10.09.2016 18:58

Zdeněk Holásek na webu Neviditelný pes publicisty Ondřeje Neffa konstatuje, že Evropa je pod náporem cestovní kanceláře pro uprchlíky v rozvalu. V Bruselu prý sedí exoti a premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) blouzní. Britové si tak v podstatě mohou gratulovat k tomu, že se rozhodli EU opustit.

O migraci na webu Ondřeje Neffa: Exoti EU, lidskoprávní hyeny, Sobotka blouzní
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Menší uprchlický tábor pro rodiny s dětmi v Ankawě. Jde o křesťanskou čtvrť Arbílu, čtvrtého největšího města v Iráku

„Státníci se scházejí, náš premiér blouzní (nejspíš ve snaze uchlácholit Andělu Merkelovou) o jakési evropské armádě, premiér Renzi organizuje prostřednictvím Frontex Tour každodenní přísun tisícihlavých davů ve člunech do Evropy, summity a tiskové konference se konají, slavnostní večeře a přípitky se konají v nablýskaných hotelích, Turek Erdogan vydírá Evropu a Juncker se Schulzem... kde ti vlastně jsou? Británie trpělivě připravuje spuštění Brexitu a jsem přesvědčen, že pocity Britů začínají být spíše úlevné, než naopak. Neboť Evropa je v počínajícím rozvalu,“ píše hned na úvod autor.

Většina uprchlíků, kteří do Evropy míří, jsou většinou ekonomičtí migranti. Fakt, že jde v prvé řadě o mladé muže podle Holáska naznačuje, že jde o organizovaný přesun masy lidí a dobře to vědí i pracovníci humanitárních organizací, kteří působí v krizových oblastech. Evropa se však proti této invazi nebrání a NATO se velmi zdráhá nějak zapojit, takže si na starém kontinentě přechováváme problém, jenž hrozí přerůst v obrovskou katastrofu.

Celý text najdete zde

„Ten penězi živený proud lidí bez pracovních návyků již po několik generaci, často živený jen humanitární pomocí (kterou si bohaté země a v nich operující nadnárodní firmy vykupují špatné svědomí z toho, že nedokážou podporovat ekonomické aktivity v Africe a dovážet produkty od tamních lidí, aby měli z čeho žít) již z Evropy nikdo nedostane pryč. Právě naopak, nastane tlak jak imigrantů, tak i zničující tlak lidskoprávních hyen organizujících jejich podporu často i za cenu porušování zákonů evropských zemí a EU na spojování rodin a příjezd rodinných příslušníků. To bude další mela, protože jakými doklady se to bude prokazovat, když tito lidé přicházejí ze zemí, kde něco jako evidence obyvatel nebo státní správa v pravém smyslu ani neexistuje,“ pokračuje v rozvíjení tématu.

To by nesměla mít EU ve svém čele takové exoty

Migranti navíc ve svých nových evropských domovech přispívají k nárůstu zločinnosti. I tak se jim dostává pomoci a to na úkor původních obyvatel, kteří dřou, aby udrželi v chodu sociální stát. Otázkou je, jak dlouho vydrží dřít a mlčet. Přijde prý den, kdy těmto lidem dojde trpělivost a vezmou právo do svých rukou. Nastane v podstatě občanská válka.

Toto nastane, pokud politici budou trvat na svém poblouznění a neobnoví ochranu hranic, nepokusí se zastavit tuto migrační „živou povodeň“. Jenže to by nesměli kašlat na své voliče a upřednostňovat tyto migranty. Pokud nebudou dostatečně chráněny hranice EU, musíme si prý chránit alespoň hranice České republiky. Okolnosti se změnily a podle Holáska už nelze trvat na existenci Schengenu, pokud nás ohrožuje.

Je na čase zaujmout tvrdý postoj a říci těm zemím, z nichž přicházejí migranti, že buď budou brát své lidi zpět, nebo skončí ekonomické obchody mezi bohatou EU a těmito zeměmi. „Ale to by nesměla mít EU ve svém čele takové exoty, jakými jsou Juncker, Schulz a Tusk a v zádech záškodníky z Hate Free a různých lidskoprávních teroristických organizací často placených z našich daní,“ uzavírá Holásek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…