ODS má novou posilu. "Pomocnou ruku" ji podal exministr Fiala

07.11.2013 21:11

Bývalý ministr školství Petr Fiala vstoupil opět do ODS. Jeho cílem je prý pomoci straně získat zpět důvěru voličů. Uvedl to dnes prohlášení zveřejněném na webu jihomoravské ODS.

ODS má novou posilu. "Pomocnou  ruku" ji podal exministr Fiala
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Petr Fiala, exministr školství

„Voliči nám dali jasně najevo, že si přejí změnu. Občanská demokratická strana je dnes ve velmi složité situaci, kdy je ohrožena její pozice v českém politickém systému. Toto ohrožení nás ale nesmí ochromit, musíme ho spíše vzít jako šanci pro nový začátek,“ stojí v prohlášení.

Dále na webu Fiala píše, že ho v posledních dnech oslovuje řada členů a voličů ODS, kteří s jeho jménem spojují naději na návrat k důvěryhodné pravicové politice a nastoupení cesty k obnově ODS.

Svým vstupem do ODS tak chce prý ukázat, že je přesvědčen o budoucnosti strany a je rovněž připraven se na její cestě aktivně podílet. "Věřím, že ODS jako tradiční pravicová politická strana má šanci znovu uspět a dobře hájit zájmy všech, kterým záleží na svobodě, demokracii a na prosperitě naší země," dodává bývalý ministr.

Fiala na jižní Moravě jako lídr a ještě jako nestraník za ODS úspěšně kandidoval do Poslanecké sněmovny. Podle informací několika médií není vyloučené ani to, že se na lednovém sjezdu ODS bude ucházet o funkci ve vedení strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…