ODS má průšvih. Nakazil se jim senátor

31.03.2020 15:00

Koronavirus může napadnout každého. Nemocí COVID-19 trpí někteří slavní hollywoodští herci, sportovci i princ Charles z britské královské rodiny. Teď koronavirus vstoupil i do Parlamentu České republiky. Nemocí COVID-19 trpí senátor Pavel Karpíšek z ODS.

ODS má průšvih. Nakazil se jim senátor
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Senátor Pavel Karpíšek

Televize Prima přinesla informaci, že koronavirus pronikl už i do Parlamentu ČR. Do jeho horní komory. Nemocí COVID-19 trpí i senátor ODS Pavel Karpíšek. Pobývá v domácí karanténě. Do karantény prý byli umístěni také všichni lidé, s nimiž Karpíšek přišel do kontaktu. Případná schůze Senátu, kterou by bylo třeba v budoucnu svolat, tak není ohrožena.

Anketa

Kalousek je připraven na ozbrojený odpor proti Babišově vládě. Šli byste s ním?

hlasovalo: 27623 lidí

„Všichni, kteří s ním (Karpíškem) přišli do styku, jedná se hlavně o členy senátorského klubu ODS, jsou nyní v karanténě. Ta jim skončí 2. dubna. Pokud by se prokázalo, že je někdo z nich nakažený, následovala by další karanténní opatření,“ řekl Primě místopředseda Senátu Jiří Růžička.

Padesátiletý Karpíšek se senátorem stal v roce 2018, a to v obvodě Rokycany.       

Oficiální zpráva Senátu:

31. března 2020 obdržel senátor Pavel Karpíšek od Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje výsledky testu, které u něj potvrdily koronavirovou infekci COVID-19. Průběh onemocnění je mírný a léčba probíhá v domácí izolaci. Hygienická stanice v tuto chvíli kontaktuje osoby, s nimiž se senátor Karpíšek v poslední době setkal. Kancelář Senátu s hygienickou stanicí spolupracuje a řídí se jejími pokyny.
 
Nadále platí rozhodnutí krizového štábu Senátu ze dne 16. března 2020, podle kterého mají zaměstnanci Kanceláře Senátu nařízenou práci z domova. „Vstup do sídla Senátu je umožněn pouze povolaným osobám, jejichž přítomnost je nutná pro zajištění minimálního provozu,“ říká Jana Vohralíková, vedoucí Kanceláře Senátu a předsedkyně krizového štábu.

       

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…