ODS svolala zásadní debatu. Pozvánka zve na Pankrác

02.12.2013 13:03

ODS je prý na rozcestí a teď si musí vybrat, kam se bude ubírat. To říká profesor Petr Fiala, kterého v posledních dnech čím dál více organizací nominuje na předsedu strany, který jí má tu správnou cestu vybrat. Za tímto účelem o víkendu v sídle ODS pořádá profesor Fiala přednášku.

ODS svolala zásadní debatu. Pozvánka zve na Pankrác
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Petr Fiala

Server Pravý břeh.cz a liberálně-konzervativní akademie CEVRO pořádají přednášku Petra Fialy, profesora politologie, poslance a aktuálně největšího favorita na předsedu ODS, s titulem: „ODS na rozcestí“.

Na akci, která se má konat v sobotu od deseti hodin v Hlavní kanceláři ODS na Pankráci, má v následné diskusi vystoupit například i europoslanec Jan Zahradil, pravicoví komentátoři Bohumil Pečinka a Tomáš Haas, nebo šéfredaktor CEVRO Revue Petr Sokol.

Na akci se mají hledat východiska ze současné krizové situace ODS. Kdysi suverénně nejsilnější pravicová strana získala ve volbách zoufalých šestnáct poslanců a její propad pokračuje, když v prvních povolebních průzkumech dokonce úplně vypadla ze sněmovny. Právě Petr Fiala, který přišel do Nečasovy vlády jako nadstranický ministr školství a našel s občanskými demokraty společnou řeč, ji má vyvést z krize.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…