Občanům blíž. Pražský starosta s nimi rovnou snídá

15.12.2015 14:11

Jak se ParlamentníListy.cz dozvěděly, v uplynulých týdnech začaly na Praze 4 probíhat neformální snídaně občanů se starostou Petrem Štěpánkem. Zapátrali jsme více.

Občanům blíž. Pražský starosta s nimi rovnou snídá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

Podle všeho se jedná o novou formu komunikace, kdy se volený zastupitel, starosta, snaží být o něco blíž svým voličům. Tento formát, byť neformální, pro naši redakci potvrdili i někteří politici na "čtyřce".

„Na Praze probíhají soukromé snídaně s panem starostou Štěpánkem, které organizují místní spolky a sdružení.  Dle slov vedoucí PR oddělení  paní Petry Handlové, jde o soukromou akci, kterou nepořádá ÚMČ Praha 4," sdělila ParlamentnímListům.cz zastupitelka Prahy 4 a předsedkyně Finančního výboru Jana Niklová.

„Snídaně probíhaly většinou v některém z místních podniků, které byly vybrány právě organizátory, tedy místními. Nejednalo se o oficiální akci MČ Praha 4 a ani nebyla komunikována našimi informačními kanály. Zmíněny pak byly formou reportáže po akci. Informaci o nich lze tedy nalézt na webu MČ Praha 4 (o některých ze snídaní) a pravděpodobně také na stránkách místních sdružení," doplnila naší redakci vedoucí odboru PR městské části Petra Handlová. 

Dle našich informací budou mít občané možnost na stránkách Prahy 4 nalézt formulář a jeho prostřednictvím se na některou z nejbližších snídaní dostavit. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…