Obvinění na hlavu Sorose. Sepsal je židovský autor a je to skutečně vážné

28.07.2017 7:08

Americký filantrop maďarského původu George Soros má sice židovské kořeny, ale jak tvrdí Daniel Greenfield z think tanku Freedom Center, ve skutečnosti Židy nenávidí. Jeho názorový článek je umocněn karikaturou Sorose s hitlerovským knírkem.

Obvinění na hlavu Sorose. Sepsal je židovský autor a je to skutečně vážné
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: George Soros

Greenfield připomíná, že Soros spolupracoval s nacisty, když jim pomáhal konfiskovat židovský majetek. „Ani po letech necítil žádné provinění. Říkal, že kdyby tam nebyl on, byl by tam místo něj někdo jiný. Svoji tehdejší činnost popisoval jako nejvíc vzrušující věc v životě,“ uvádí Greenfield s tím, že Soros považoval svoji matku za klasickou židovskou antisemitku a nenáviděl svoji první manželku, „protože byla příliš židovská“.

V minulosti se dle autora článku také snažil Soros neúspěšně podvést jednu židovskou charitativní organizaci z Londýna. Jako další důkaz, že Soros nenávidí Židy, Greenfield poukazuje na jeho obviňování izraelské vlády z podněcování antisemitismu v Evropě a srovnávání přeživších holocaust s nacisty. „Samotný Soros financuje skupiny, které šíří antisemitismus a obhajuje Hamas a Hizballáh. Tyto organizace přitom veřejně hlásají vyhlazení Židů,“ popisuje autor.

„Soros financuje levicový aktivismus a protiizraelské aktivisty, a proto jsou mu americká mainstreamová média nakloněna. V jednom z editoriálů například deník The New York Times píše o „válce Izraele proti Sorosovi“. Co je to za nesmysl? Posílá snad Izrael na Sorose své drony? Organizují snad agenti Mossadu proti Sorosovi nějaké spiknutí? Ne. Americký deník své závěry činí jen na základě jednoho prohlášení,“ kritizuje Greenfield.

Autor článku v této souvislosti zmiňuje prohlášení izraelského ministerstva zahraničí, které obvinilo Sorose z „přetrvávající snahy podkopat autoritu demokraticky zvolené vlády“ a „podpory nenávistných uskupení, která se snaží oslabit Židovský stát“. „Soros se nikdy nezastane izraelských rodin, jejichž členové jsou vražděni islámskými teroristy. Stejně tak nezastaví financování protiizraelsky naladěných nenávistných organizací. Financuje např. BDS, jejíž vedení složené z teroristů obhajuje vraždění Židů,“ útočí dále židovský autor.

Greenfield vzhledem k dlouhému „seznamu hříchů“ George Sorose dochází k jednoznačnému závěru. „On je hlavním hlasatelem antisemitismu. Ještě opovrženíhodnější než levicový antisemitismus je židovský antisemitismus. Ale nenávist Židů je stále stejná věc a nezáleží na tom, jak se zrovna jmenujete. Spolupráce s nacisty zůstává stejným proviněním bez ohledu na vaše DNA. Když hájíte Hamas a financujete BDS, žádné lži z vás vinu nesmyjí,“ uzavírá autor článku.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…