Oceněný podnikatel kupuje vinařství Sazky

28.02.2012 9:07

Mnohých dědictví po bývalém řediteli Sazky Aleši Hušákovi se zbavují noví vládci loterijní společnosti investiční skupiny PPF a KKCG. Jedním z nich je i vyhlášené vinařství Kolby, které si Hušák osobně vybral a mluvil do jeho produkce.

Oceněný podnikatel kupuje vinařství Sazky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleš Hušák

Vinařství bylo určeno výhradně pro marketingové potřeby Sazky. Kolby se dočkalo řady ocenění doma i v zahraničí, Hušák si sám vybral jednu z nejstarších a nejlépe situovaných vinařských tratí.

Do týmu si jako ředitele prosadil Hušák Martina Nesvadbu, kterého v roce 2002 přetáhl další barvité postavě českého byznysu, bývalému řediteli televize Nova Vladimíru Železnému.

Ve výběrovém řízení nakonec boj o vinařství vyhrála společnost Rosso steel, která vinařství koupila za 45 miliónů korun. Ředitel společnosti a zároveň i finalista soutěže podnikatel roku 2009 Josef Šmíd věří, že vinařství zakoupené pro marketingové účely ocelářské společnosti bude pro managment i ekonomicky stabilní a výnosnou radostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…