Ochranka manželky Stropnického selhala. Tohle se stalo v nákupním středisku

04.02.2017 19:50

Na údajné selhání policejní ochranky herečky Veroniky Žilkové, která je manželkou ministra obrany Martina Stropnického, upozornil server Super.cz.

Ochranka manželky Stropnického selhala. Tohle se stalo v nákupním středisku
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Veronika Žilková

„Zrovna ve středu jsem šla po nákupním středisku, najednou mě popadli dva chlapi, až jsem se lekla, že mě chtějí unést. Jenže oni zařvali: ‚Verčo, my tě milujeme!‘ A pak plác a buch. Pán z ochranky se mě ptal, jestli jsou to známí, jenže já je v životě neviděla. Asi se dívají na Tele Tele, což už je dnes seriál pro pamětníky,“ cituje server hereččina slova.

  • Celý text je ZDE

„Lidé se chovají tak familiárně! Fanoušci a fanynky vás objímají, líbají. Jak to má ochranka rozlišit, kdo je známý, a kdo ne?“ bránila muže, kteří mají zajistit její bezpečnost.

Jenže, jak server upozornil, případnému útočníkovi tak možná stačí, aby si hrál na fanouška, a nikdo ho pak před nejhorším nestihne zastavit.

Server připomněl, že Žilková dostala ochranku poté, co na dům, kde žije s ministrem Martinem Stropnickým, zaútočil žhář zápalnými láhvemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…