Odhalení největšího skandálu Andreje Babiše v historii se nekoná. Podívejte se proč

21.05.2017 12:51

Na webových stránkách OdhaleniBabise.cz před týdnem odpočítáváním slibovali, že vytáhnou další skandál na ministra financí Andreje Babiše (ANO). Dokonce, že mu hrozí vězení. Nyní se však na stránce objevil prachobyčejný e-shop.

Odhalení největšího skandálu Andreje Babiše v historii se nekoná. Podívejte se proč
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Minulý týden bylo na stránce možné nalézt odpočet dní do zveřejnění nové aféry. Grafika zde mimo jiné znázorňovala Babiše ve vězeňském oblečení.

  • Psali jsme ZDE

„Nejde pouze o odhalení Andreje Babiše, ale o celý koncept odboje proti situaci, co se kolem nás pomalu, ale jistě dotváří... My už se na to prostě dál koukat nemůžeme, a proto vzniká tento projekt. Držte se pevně, čtvrtý odboj se blíží... Prohrabávali jsme se články a spisy, abychom vyhrabali tu největší špínu – vlastně pravdu, která je skrytá mezi řádky výmluv a prázdných keců,“ psali autoři projektu. 

  • Stránku najdete ZDE

Nyní se však objevil na adrese e-shop a cílem webu bylo oslovit co nejvíce lidí se stejným zájmem, nebo spíše nepřítelem, proti kterému je třeba bojovat. „Je nám jasné, že spousta z vás si bude říkat, jací jsme debilové, lháři atp. Pravda je, že jsme sice žádné informace na Andreje Babiše neodhalili, ale alespoň jsme rozvířili vody a média v souvislosti s námi připomněla starší kauzy, ze kterých se Babiš dostal bez jediného škrábance,“ píší nyní organizátoři nabízející nyní tričko „Proč bych měl říkat pravdu?“. 

„Asi si říkáte, proč zrovna oblečení. Odpověď na tuto otázku je poměrně jednoduchá. Žijeme v době, kdy se převážná většina protestů a vyjadřování názorů děje na sociálních sítích. Ale pokud člověk zvedne hlavu od svého mobilu, tabletu či laptopu, nevidí mnoho důkazů, které by ho přiměly si myslet, že ti lidé, kteří s ním sdílí názor, jsou skuteční a nejedná se pouze o naklikané profily virtuálních osob,“ dodali.

S přílišným pochopením se však nesetkali. „Sorry jako, ale čekali jsme tu jako idioti,“ napsal například jeden z uživatelů. „Tak to jste fak šulini. Já tu čekám nějaké zásadní odhalení nějakého průseru a ono taková pitchovina,“ zaznělo z dalších úst. „Jste stejní jako Babiš,“ nechybělo také.

A již se vyjádřilo i hnutí ANO. „Vytvářet strach, hrozit někomu vězením, jít po krvi, to už je ubohost, která ukazuje na úroveň lidí, kteří za touhle 'reklamní kampaní' stojí. Pozitivní je pouze to, že AntiBabiš média, která tu výhružnou kampaň ještě živila, asi dnes prožila velké zklamání," řekl k tomu pro PL.cz Vladimír Vořechovský z PR oddělení hnutí ANO.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…